Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Josipa Lisac oduševila publiku prvim koncertom na Šalati...

Ljetni koncert na otvorenom pokazao se kao pravi mamac za publiku koja je glazbenu divu ispratila ovacijama i glasnim pljeskom

Zagreb: Josipa Lisac održala je koncert na Šalati
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
45 komentara

Glazbena diva Josipa Lisac (69) nastupila je pod zvjezdanim nebom na svom prvom samostalnom koncertu na zagrebačkoj Šalati. U sjajnoj atmosferi koncertnog prostora s isključivo sjedećim mjestima, Josipa je podsjetila publiku na svoju dugotrajnu karijeru. 

Zagreb: Josipa Lisac održala je koncert na Šalati | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Josipa iza sebe ima preko pola stoljeća dugu karijeru, a originalan stil i dosljednost je prate od samog početka. Mnoge nezaboravne i bezvremenske hitove naše ponajveće umjetnice zagrebačka publika imala je priliku čuti još jednom, a svoje oduševljenje nisu krili. 

Zagreb: Josipa Lisac održala je koncert na Šalati | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Zanimljivo, nakon više od 10 godina Josipa je nastupila u Zagrebu izvan svojih tradicionalnih prosinačkih koncerata posvećenih Karlu Metikošu. Proteklih je godina Lisac više puta rasprodala dvorane, od Lisinskog i HNK, preko Tvornice kulture i Laube, do Doma spotova i Cibone.

SVEVREMENSKA DIVA Omiljeni sport: Josipa Lisac i nakon 14 godina vjerna golfu

Ljetni koncert na otvorenom pokazao se kao pravi mamac za publiku koja je glazbenu divu nagradila ovacijama i glasnim pljeskom. 

Tema: Muzika

Message