To je to što me zanima!

Josipa Pavičić je diplomirala: 'Nikad nije prekasno za učenje'

Spisateljica je podijelila fotografiju na društvenoj mreži te se zahvalila svim profesorima, a onda je zamolila fanove da joj čestitaju na tituli, što su njezini pratitelji i prijatelji učinili
Vidi originalni članak

Spisateljica i bivša voditeljica Josipa Pavičić Berardini (41) 'zaradila' je novu titulu u karijeri.

Josipa je dobila diplomu Međunarodnog sveučilišta, a novim postignućem pohvalila se na društvenoj mreži.

- Danas je moj dan za slavlje i zahvalnost!  Diploma međunarodnog sveučilišta zasluženo je u mojim rukama. Ponosna sam na sebe i sretna što nisam odustala od daljnjeg obrazovanja. Nikada nije kasno za učenje, njegujte zdravlje i znanje - u te se dvije stvari uvijek isplati ulagati - napisala je spisateljica uz objavu na društvenoj mreži. 

Zahvalila se svim profesorima, a onda je zamolila fanove da joj čestitaju na tituli, što su njezini pratitelji i napravili.

- Čestitam, al ne malo, nego baš onako dosta - napisao je Josipi Slavko Sobin (34), kolega i pobjednik showa 'Plesa sa zvijezdama'. 

- Sretna sam do neba - zaključila je Josipa koja je nedavno objavila svoju knjigu 'Promatrači u zrcalu'.

Osim poslovnih uspjeha spisateljica je nedavno bila proglašena među najbolje odjevenima na glamuroznom partiju 'Hall of Fame'. Vrlo lijepa ženstvena, čipkom aplicirana haljina odlično je isticala Josipinu besprijekornu figuru.

Izgledala je graciozno baš kao što je izgledala plešući valcer u 'Plesu sa zvijezdama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POZNATA LJEPOTICA U ŠOKU: Njezin muž prevario svoju trudnu djevojku s njom

Idi na 24sata

Komentari 51

  • griskinja 13.06.2019.

    Bravo,Bravo JOSIPA, Velika čestitka,nije te život mazio ali toliko snage u Tebi sva čast za pohvalu imala si tu snagu da si uspijela pobjediti tešku bolest i uza sve to završiti fakultet,pisati knjige ,zaista rijetka snaga ,želja i samopouzdanje ! Nemoj gledati na ove zločeste i zavidne komentare,jer Ti zračiš snagom i dobrotom !👑🔰🎓

  • amir65 13.06.2019.

    Kaj got

  • Leo Archibald 13.06.2019.

    Bravo Josipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare