To je to što me zanima!

Josipa povećala grudi: 'Stavila sam 700 kubika, imam 6-icu...'

Bitne stvari u životu su individualna stvar. Možda je za nekoga pronaći muža odnosno ženu, radno vrijeme od osam sati za minimalac gdje te j*** tko želi. Ja želim uživati na svoj način, kaže Josipa iz 'Ženim sina'
Vidi originalni članak

Vinkovčanka Josipa Karimović (25) bila je 2018.u showu 'Ženim sina', a naknadno i u srpskim 'Parovima' kada ju je upoznala šira javnost. Medijska eksponiranost pomogla joj je da otvori profil na OnlyFans stranici na kojoj objavljuje provokativne fotografije i vruće videosnimke.

BILA U 'ŽENIM SINA' I 'PAROVIMA' Josipa se skida za novac: Znaju to moji roditelji. Korigirala sam nos, grudi, jagodice, usne i guzu

Pretplata je oko 100 kuna mjesečno, a ona tvrdi da odlično zarađuje.

- Dovoljno da si priuštim sve što želim - kaže. S obzirom da joj je izgled bitna stavka posla, Josipa je odlučila još povećati grudi na kojima je već radila korekciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Život hrvatskih starleta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sada imam četvorku, a imat ću peticu, šesticu. Imala sam 450 kubika, a stavljam 700 - kaže Slavonka koja je otputovala na zahvat u Beograd. Operacija je prošla u redu, a ona se, kaže, sada odmara. Fotografiju novih grudi fanovi će za sada pričekati... 

Nude joj snimanje i porno filmova što ona ne želi, a kaže kako je sretno zauzeta. Upravo je dečko taj koji ju, kako tvrdi, najčešće fotografira.

Mnogi se njezini pratitelji pitaju nedostaje li joj 'normalan' način života.

- Bitne stvari u životu su individualna stvar. Možda je za nekoga pronaći muža odnosno ženu, radno vrijeme od osam sati za minimalac gdje te j*** tko želi. Ja želim uživati na svoj način, sve dok ne odlučim nešto drugo - kaže Karimović. Dodaje kako njezini roditelji znaju za sve i ne stide je se. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • mali ciko 28.10.2020.

    kako se moze doc do josipe

  • ironmaiden eddie 19.08.2020.

    Jedes ti sta gospeti?

  • Ivonna55 16.08.2020.

    Zalosno je sta je ova cura uradila od svog izgleda na slikama je to jos i nekako uzivo je nikako ni 4 joj nije isla uz tijelo a tek sad mogla bi sljedeca operacija bit operacija kraljeznice jer tijelo od max 50kila da nosi taj teret hm ...najzalosnije od svega je sto ona ni sa 700 kubika nece bit sretna i zadovoljna u zivotu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare