To je to što me zanima!

Jovan skoro zaplakao od muke: Što je meni ovo trebalo, ajme...

Prvi šok za Jovana bila je Marija Pušić, kandidatkinja prošle sezone koja je bila u showu zajedno sa Sanjom kojoj je ovo drugi put da sudjeluje. Marija je svojim dolaskom donijela mnogo nemira i trzavica na farmu
Vidi originalni članak

Jovanu Karapandži (31) od početka desete sezone 'Ljubav je na selu' nije nimalo lako. Nakon samo dva i pol tjedna otkako su farmeri upoznali i udobno smjestili svoje kandidatkinje, izgleda da je Jovanu već svega dosta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što je meni ovo trebalo?? Ajmeee... - jaukao je pred kamerama RTL-a dok se hvatao za glavu i žalio što se upustio u ovakvu vrstu avanture. Lice je prekrivao rukama kako mu se ne bi vidjele suze u očima. 

Podsjetimo, prvi šok za Karapandžu bila je Marija Pušić, kandidatkinja prošle sezone koja je bila u showu zajedno sa Sanjom Kralj (22) kojoj je ovo drugi put da sudjeluje. Marija je svojim dolaskom donijela mnogo nemira i trzavica na Jovanovu farmu, a u prošloj epizodi su se djevojke i žestoko posvađale.

Djevojke su imale minutu kako bi ubrale što više kukuruza, a došlo je do svađe kad je Marija ukrala Sanji kukuruz. 

UZBUDLJIVA 'LJUBAV JE NA SELU' Marko izbacio razočaranu Milu, Ljubo strastveno ljubio Ljubicu

Marš - izderala se Sanja. Marija ju je, kaže, htjela udariti šakom, ali se suzdržala. Sanja je vratila istom mjerom Mariji pa su obje ostale praznih kanti. Pale su i teške riječi, kada je Marija nazvala Sanju seljančicom i glupačom jer joj je opsovala dok joj je krala kukuruze. 

- Marija je na riječima jaka - iznijela je Sanja svoje mišljenje. S kakvom neugodnom situacijom će se suočiti jadni Jovan, kojemu je već svega pomalo dosta, otkrit ćemo u večerašnjoj emisiji 'Ljubav je na selu' na RTL-u.

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA TEŠKO RAZDOBLJE: Morat će iz života pustiti nekoga tko im je puno značio
 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Dr. Linda Martin 22.02.2019.

    On bi svaku probo, a na kraju nijednu ostavio.EEE, ne moze to tako Jovane!Doći ce i tvoje prljavo rublje na vidjelo!

  • liliana 22.02.2019.

    Niš ne kužim u čemu je problem? Objasnite mi.

  • dal 21.02.2019.

    Ja mislim da je ova nepravedno optužena od ove druge. Stvar je ozbiljna, ova druga ima nepoštene namjere. Mislim da je pod hitno potrebna intervencija redatelja, jer će ovo eskalirat u veliki problem, koji bi se mogao mnogima obit o glavu. Dakle, potrebno je posredovat između ove prve, i ove druge, a treću neću ni spominjat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare