Obavijesti

Show

Komentari 62

Marko izbacio razočaranu Milu, Ljubo strastveno ljubio Ljubicu

Marko izbacio razočaranu Milu, Ljubo strastveno ljubio Ljubicu
25

Jovanove djevojke su imale minutu kako bi ubrale što više kukuruza, a došlo je do svađe kad je Marija ukrala Sanji kukuruz. 'Marš', izderala se Sanja. Marija ju je, kaže, htjela udariti šakom, ali se suzdržala

VIDEO

Jovana Karapandžu, dok su brali kukuruze, brinulo je što se Sanja odvaja od ostalih djevojaka pa joj je postavljao puno pitanja.

- Bila su mu malo glupa i iritantna pitanja pa sam mu bahato odgovarala, ali inače normalno razgovaramo - rekla je Sanja. Ipak, razgovor s Marijom prošao je lakšim tonom. 

Svađa i psovke na imanju: 'Ona je prevarila Željka sa susjedom'
Svađa i psovke na imanju: 'Ona je prevarila Željka sa susjedom'

- Volim razgovarati s Marijom jer je opuštena, nema dlake na jeziku - objasnio je Jovan, a Marija mu je priznala kako bi željela ostati što duže na farmi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Neću ja tebe dijeliti ni s jednom - iskrena je Marija koja misli da je na dobrom putu do pobjede. 

Victoria, koja misli da je Jovanu najdraža kandidatkinja, za branje kukuruza obukla je majicu do pupka i kratke hlačice, a ipak je uspjela nabrati najviše u natjecanju koje je uslijedilo. Djevojke su imale minutu kako bi ubrale što više kukuruza, a došlo je do svađe kad je Marija ukrala Sanji kukuruz. 

- Marš - izderala se Sanja. Marija ju je, kaže, htjela udariti šakom, ali se suzdržala. Sanja je vratila istom mjerom Mariji pa su obje ostale praznih kanti.

Ljubo poludio na Violetu: Sve si mandarine pojela, glavo luda!
Ljubo poludio na Violetu: Sve si mandarine pojela, glavo luda!

Pale su i teške riječi, kada je Marija nazvala Sanju seljančicom i glupačom jer joj je opsovala dok joj je krala kukuruze. 

- Marija je na riječima jaka - iznijela je Sanja svoje mišljenje. 

Kod Željka Bilića je nešto drugačija situacija jer se on bori s mamurlukom pa se 'iskaljuje' na djevojkama.

- Nije bilo lijepo što nas je odmah ujutro potjerao da idemo počistiti nered koji je on napravio - Maja, a Željko se brani da je odglumio mamurluk. 

U kuhinji su se Maja i Ruža prepirale, što se Jacqueline (49) nije svidjelo. Maja je tvrdila da se Ruža ljubila s Marinkom, Željkovim prijateljom.

- Vidjela sam taj poljubac. Bilo bi fer i korektno da prizna, a ne izmišljati toplu vodu - tvrdi Maja. 

Ana Paola o timarenju konja: 'Ja bih radije išla na manikuru'
Ana Paola o timarenju konja: 'Ja bih radije išla na manikuru'

Poslije ih je odveo kod iscjelitelja Igora, što one nisu očekivale. 

- Zanimljivo, ali nisam bila u toku događaja pa me nije interesiralo - rekla je Maja koja se ne bi ponovno vratila Igoru jer je premirno za nju.

Djevojke je odmah ujutro Marko dignuo na noge, ali njima to nije smetalo. Za razbuđivanje cijepale su drva. Dok se Ksenija žalila da sjekira nije dovoljno oštra, Mila je bez muke obavila posao. Ipak, Rasema je 'rasturila'. 

- Nisam ja za cijepanje - rekla je Ksenija, a nakon toga su se djevojke prepirale koja od njih se najviše bori za Marka.

Marka je za kraj dočekala teška odluka i morao je izbaciti jednu djevojku. 

- Ksenija ti si cijepala, svaka ti čast, vidim da možeš. Rasema, pravo si cijepala, vidi se da si sa sela, zadovoljan sam. Moja Mila je u kuhinji 'nema što', spremala je ručak, večeru... Ipak, Mila moja, žao mi je, ti napuštaš farmu. Nemoj se ljutiti - rekao je Marko, a ona mu je odgovorila da je očekivala to, iako se osjeća razočarano. 

Borisova baka iz Zambije nadala se djevojke nisu išle van i otišla ih je probuditi.

- Kad je uletjela u sobu osjećala sam se živčano - rekla je Ana Paula, a baka se razočarala što se ne bude ranije. Baka im je naredila da imaju deset minuta da se ustanu i razbude.

- Boris je ključan. Trebao je slušati i reći im da ne idu van jer bez njega ne bi išle - ljuta je baka koja im je na kraju radila frizure. Kada je ih je pitala jesu spremne za to, Ana Paula je rekla da je 'rođena spremna'.

- Onaj tko je rođen spreman, spreman je u svakom trenutku. Ona spava, a ja tu čekam. Je li to znači biti spreman? Ne baš - rekla je baka, a zatim joj radila pletenice.

Ana je priznala kako joj je želja jednom otvoriti salon pa se prihvatila Leonidine kose. Ipak, nije imala baš živaca. 

Ljubo Bebić (67) pripremio je zabavan dan za svoje djevojke pa ih je učio boćati. 

- Trebalo im je malo vremena da shvate - rekao je Ljubo koji je na kraju bio zadovoljan ishodom. 

- Violeta je bila najbolja, ona brzo shvaća. Na njoj se vidi da ima veliku glavu. Čovjek ako ima jake noge, on je nogometaš, ako ima veliku glavu, on je pametan - objasnio je Ljubo. Ipak, čim je Ljubo došao blizu Ljubice, ona je ostala najbolja. 

- Znaš kada ćeš znati da je žena zaljubljena u tebe. Kada ima dječji osmijeh na licu. Kada to nema onda nije. Ljubica to ima, i Violeta, ali Vera nema. A ono što je iznenadilo djevojke je poljubac Ljube i Ljubice. 

- Njoj je ovo bio izuzetno sretan dan - komentirala je Vera. 

Dragan je pripremio posao za djevojke pa su išle rezati drva u šumu. Dok su ostale šetale pored traktora i nisu se usudile popeti na njega, Monika se vozila.

- Nisam se imala za što uhvatiti. Dragan je čudno vozio i uhvatila me panika - ispričala je, a kasnije je i Rebecca sjela pored njega. Kasnije je i ustanovila da Draganu jako dobro stoji pila. 

- Kad je počeo piliti grane uhvatila me frka jer je sve letjelo okolo - ispričala je Monika. Ipak, kasnije su morale vući grane, a zatim i bacati drva s ramena. 

- Mogu ga pogoditi tim drvetom da se baš potrudim - rekla je Monika, a najdalje je bacila Mira. 

Dragan je pronašao staru ogradu pa je odlučio s djevojkama ju obojiti. Dok su razgovarali o tome, Monika je Dragana nazvala seljačinom što je njega povrijedilo. 

- Je l' ti znaš razliku između seljaka i seljačine? Očito ne znaš - odbrusio joj je Dragan. 

ONA CURICA IZ SPOTOVA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: 'Ti nisi s ovog svijeta, kako netko može tako izgledati'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom