To je to što me zanima!

Julia Roberts savjetuje Taylor Swift kako naći pravog frajera

Glumicu pjevačica navodno podsjeća na nju u mlađim danima, pa je odlučila ostati u kontaktu s njom. Savjetuje joj kako prepoznati lošu vezu i naći pravog muškarca
Vidi originalni članak

Taylor Swift (23) upoznala se s glumicom 2010. na snimanju filma “Valentinovo”. Juliju Roberts (45) očarali su talent i ljepota pjevačice. Navodno ju podsjeća na nju u mlađim danima, pa je odlučila ostati u kontaktu s Taylor i pomoći joj kad joj zatreba.

- Daje joj savjete kako prepoznati da je veza loša i kako naći pravog muškarca - kazao je prijatelj.

Osim nje, pjevačica je dobra prijateljica i s Gwyneth Paltrow (40) koja je u braku s britanskim rokerom Chrisom Martinom

- Gwyneth vidi puno svojih osobina kod Taylor i smatra je poput sestre. Želi da bude sretna što joj i nije pošlo za rukom u prošlosti kada je riječ o ljubavnim vezama - otkrio je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • medeki 25.08.2013.

    Jel joj rekla kako je ona zavela snimatelja, odvojila ga od obitelji, izdvojila poveći ček njegovoj ženi da joj ga prepusti....i tako tip ode od žene i djece s Julijom...detalji dalje ne izlaze vani...valjda ga prva nije niti htjela zadržat, lakše je kad imaš love nego nesigurna lika !!!..

  • Galeb i ja 25.08.2013.

    Meni je Julia dobra i simaticna glumica.

  • Sir Crocodile 25.08.2013.

    ajde julia šta se pačaš sa tom hurvom tylor

Komentiraj...
Vidi sve komentare