To je to što me zanima!

Jura Stublić potvrdio nastup na dočeku Vatrenih: 'Klavijaturist anesteziolog je našao zamjenu'

Zasad je plan da cijeli program na Trgu Bana Josipa Jelačića počne u 17 sati, kada bi zrakoplov s našom reprezentacijom trebao sletjeti u zagrebačku zračnu luku
Vidi originalni članak

Potvrđeno je da će Jura Stublić (68) i Film nastupiti u nedjelju popodne na Trgu bana Josipa Jelačića na dočeku hrvatske nogometne reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svirat ćemo. Naš klavijaturist našao je zamjenu za dežurstvo na mjestu anesteziologa i bit će slobodan za nastup - potvrdio je glazbenik Jura za Index.

Iako još nije potvrđeno na Trgu bana Josipa Jelačića trebali bi nastupiti i Prljavo kazalište i Jole, doznaje Jutarnji list. Iz Grada tu informaciju još nisu službeno potvrdili. Bilo je nagađanja da će nastupati i Indira Levak, međutim ona je za Index rekla kako ne može nastupati zbog već dogovorenog koncerta na taj dan.

Kontaktirali smo Stublića još ranije prije nego je bio siguran da će moći nastupiti, a on nam je pomalo iznenađen rekao.

- Lijepo je iz medija saznati za novu svirku. A u koliko sati? Iz Grada i reprezentacije me nisu zvali, no zvao me veliki menadžer... Procedura mog benda je sljedeća. Moram im javiti, no čini se da će saznati prije nego što im javim. Moj klavijaturist je anesteziolog i sinoć je bio dežuran. Moram se dogovoriti s dečkima oko svirke, ako se dečki slože bilo bi mi drago, no procedura je procedura - rekao je Stublić ranije. 

Doček u Zagrebu najavili su iz Grada i prije poraza od Argentine u polufinalu, a naknadno je sve potvrdio i gradonačelnik Tomislav Tomašević

TRG JE SPREMAN Vatrenima se sprema doček u Zagrebu: 'Opet bih ih vozila, bio je spektakl, a sad će biti i veći...'

Zasad je plan da cijeli program na Trgu Bana Josipa Jelačića počne u 17 sati, kada bi zrakoplov s našom reprezentacijom trebao sletjeti u zagrebačku zračnu luku. Otprilike u vrijeme dok će se igrati finale Svjetskog prvenstva u Katru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Demetra ⚜💙_17 14.12.2022.

    Ma ljudi moji, jel vi zbilja mislite da možete ponoviti ono iz 2018.? Pa sredina zime je, u Zagrebu minus! Tko će stajati satima na hladnoći? Pa i Advent je prazan, nigdje čovjeka! Tada je bilo spontano, neočekivano, ovo sada nije tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare