To je to što me zanima!

Jure Brkljača o Dori, ljubavnom statusu i obožavateljicama: 'Bilo je nemoralnih ponuda ...'

Pjevač je intervjuu otkrio da misli da je malo pogriješio kao član zadarskog žirija Dore, također je priznao da je zaljubljen, ali i da je dobivao nemoralne ponude od obožavateljica
Vidi originalni članak

Pjevač Jure Brkljača (27) otkrio je Giulianu (48) u Večernjem showu Radio Dalmacije zašto misli da je 'možda malo pogriješio' kao član zadarskog žirija Dore, priznao je da je zaljubljen, ali i da je dobivao nemoralne ponude od obožavateljica.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolja pjesma s Dore, prema njegovom mišljenju, je 'Forgive Me' koju je otpjevala Mia Negovetić (19). Na Giulianovo pitanje je li bolja pjesma od Mije Dimšić (29) ili Marka Bošnjaka (18), odgovorio je:

-Pjesma od Mije Dimšić, iako je Marko Bošnjak jako dobar vokal. Zapravo, ja sam bio u žiriju u Zadru za Doru i možda sam malo pogriješio što nisam dao više Bošnjaku. Bila mi je malo down pjesma, ali je pjesma sigurno ono...Ja ga pratim od malena i stvarno je fantastičan vokal, lijepo se razvija - rekao je Brkljača.

BALADA O SKRIVENOJ LJUBAVI Jure Brkljača predstavio je spot za pjesmu 'Prozor': Istinski sam uživao, hvala svima na suradnji

- Zabave nakon Dore nekada su bile legendarne, a kako izgledaju danas? -pitao ga je Giuliano.

- Odmah ću reći da je slabo, to im zamjeram. Nisu baš neki partijaneri, svi su malo štreberi - s osmijehom je odgovorio pjevač.

Iako do sada nije htio otkriti svoj ljubavni status, Giulianu je rekao da je zaljubljen.

- Jesam, jesam, priznajem - rekao je Brkljača.

Također, priznao je i da je dobivao nemoralne ponude od obožavateljica.

-Bilo je stvarno svega. Bilo je nemoralnih ponuda i to čak u prisustvu dečkiju. Dolaze mi svako malo pokloni, na adresu mi dolaze paketi, znaju što volim...čokolade, kape - rekao je pjevač.

'DA SUTRA ODEM OD TEBE' Jure Brkljača snimio je spot za još jednu pjesmu: U videu se pojavljuje i tajnovita djevojka

U večernjem showu na Radio Dalmaciji, u sklopu izazova, otpjevao je i pjesmu Vesne Pisarović (43) 'Jutro donosi kraj'.

Pogledajte u videu kako se snašao

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare