To je to što me zanima!

Jure Brkljača predstavio pjesmu 'Sve je prolazno' u trap stilu

'Sve je prolazno' zaplovit će i radijskim eterom, a moderni je spot već objavljen na YouTubeu
Vidi originalni članak

Promjene su nekada dobrodošle i nužne, a znaju donijeti puno toga lijepoga i zanimljivoga. To je prepoznao i pjevač Jure Brkljača (29), te se poigrao sa trap stilom, u kojem ga do sada nismo imali prilike vidjeti i čuti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Svojoj vjernoj publici, ali i onima koji će to tek postati, ovoga puta predstavlja nešto potpuno drugačije.

'Sve je prolazno' pjesma je koja će od sutra i zaploviti radijskim eterom, a već večeras imamo prilike uživati u video spotu, koji je definitivno donio određenu svježinu cijeloj priči.

- Pjesma 'Sve je prolazno' je zapravo eksperiment u mom glazbenom stilu i odskače od svega što sam dosad radio. Cilj mi je bio napraviti nešto moderno, svježe i autentično, ali da opet ostanem vjeran sebi. Nadam se da neću iznevjeriti publiku koja me prati sve ove godine - poručio je Jure.

Spot je snimljen u Beogradu sa produkcijom 'filmski studio Avala', a koji su svojom pojavom na ovom projektu pomogli interpretirati pjesmu na jedan moderan, apstraktan i suveren način.

'ISTI KA I TI' Dino Petrić i Jure Brkljača o pjesmi 'Isti ka i ti': Bili smo u istoj sobi i evo što je nastalo!

Cijela priča fokusirana je na prolaznosti, prije svega materijalnih stvari, što je i prikazano, a u čemu će vjerujemo publika uživati i to naravno prepoznati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare