To je to što me zanima!

Justin Bieber ima korona virus, otkazao je nastup u Las Vegasu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prije tjedan dana pjevač je nastupao u prepunoj dvorani pred publikom prije 'Super Bowla', a kasnije je bio na afterpartyju u klubu s mnogim poznatim osobama ispred kojeg se dogodila pucnjava
Vidi originalni članak

Tjedan dana nakon što je nastupio na zabavi prije 'Super Bowla' u Los Angelesu pjevač Justin Bieber (27) objavio je da je pozitivan na COVID-19. Morao je otkazati svoj zakazani nastup u T-Mobile Areni u Las Vegasu u nedjelju koji je odgođen za ljeto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bieber bi trebao imati još dva nastupa idući tjedan, u Arizoni u utorak i u Kaliforniji u četvrtak, ali još nema riječi o tome hoće li i oni biti odgođeni, prenosi Page Six. - Na sreću, osjeća se dobro - rekao je Justinov predstavnik za medije.

Justin je otkrio da je pozitivan na Covid tjedan dana nakon što je nastupio u prepunoj dvorani pred publikom u Pacific Design Centru u Kaliforniji.

GOSTI SU BILI MNOGI POZNATI Troje ljudi je ranjeno tijekom afterpartyja Justina Biebera u Los Angelesu, stigla je i policija

Prisjetimo se, Justin se kasnije zaputio na afterparty, gdje se ispred zgrade dogodila pucnjava u kojoj je sudjelovao reper Kodak Black (24) koji je pogođen u nogu. Na listi gostiju navodno su bili i Leonardo Di Caprio (47), Tobey Maguire (46), Kendall Jenner (26), Drake (35) i Khloe Kardashian (37).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RobertMeDiroDugave 22.02.2022.

    Tak se čovjek isto osjeća dobro i kad ima malariju ili gripu

Komentiraj...
Vidi sve komentare