To je to što me zanima!

Justin Bieber zbunio sve: Na kraju nastupa briznuo je u plač

Justin Bieber imao je veliki povratak na glazbenu scenu nastupom na dodjeli MTV Video Music Awards. Iz nekog razloga, pjevač se na kraju nastupao rasplakao
Vidi originalni članak

Justin Bieber (21) na dodjeli MTV Video Music Awards predstavio je svoju novu pjesmu 'What Do You Mean', a izveo je i pjesmu 'Where Are You Now'. Na kraju nastupa, Justin se, iznenada, rasplakao. 

Voditeljica Miley Cyrus (22) zbunila se neočekivanom situacijom, stoga je pratila  scenarij, prema kojem se morala našaliti na Justinov račun pa mu je rekla 'da ju nazove kada bude punoljetan'. 

Nitko ne zna zašto je Bieber briznuo u plač, no njegovi obožavatelji pretpostavljaju da mu je ovaj veliki povratnički nastup bio emotivan. Justinova karijera gotovo se nepovratno urušila prije godinu dana kada je svakodnevno radio probleme, uključujući uhićenje zbog prebrze vožnje pod utjecajem alkohola i novčanu kaznu zbog gađanja susjedove kuće jajima. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • SanjaTrumbić 02.09.2015.

    odvratni ste svi od reda. Pa mozda mu se skupilo pa se rasplakao svako živi drugacije i ima drugacije probleme to sta on ima milijarde ne znaci da momak nema problema. TO sta radi probleme ko u tim godinama nije radio gluparije. Samo me zanima kako bi se vi ponasali kad bi imali toliko para , onda bi po vama drugi pisali gluposti mozda bas ovi ovdje. Jeli momku sta fali , momak ima glasa da nema vjerujete ne bi znali za njega . I jos nešto jednostavno mi nije jasno otvorite 24 sata/show imate xy ponudenih clanaka i vi udete bas u ovaj znajuci vec da vas ne zanima i komentirate ,trosite svoje dragocijeno virme.. samo to imam za rec :D

  • KikaBrut 31.08.2015.

    Kaj se malo nadroksal

  • maracmarac 31.08.2015.

    mislim da on ima teskih problema

Komentiraj...
Vidi sve komentare