To je to što me zanima!

Jutarnja akcija: Rade pokazao Đokoviću kako treba boćati

Dok je većina gostiju na Velikom Brijunu spavala, glumac i tenisač odmjerili su snage. Šerbedžija je kao iskusan igrač hvalio Đokovićevu vještinu boćanja
Vidi originalni članak

Novak Đoković (28) trčao je po Brijunima i sreo Radu Šerbedžiju (69). Glumac ga je pozvao da mu se pridruži na partiji boćanja.

Prvi tenisač svijeta nakon posjeta Umagu, gdje je pratio finale teniskog turnira, neočekivano se vratio na Brijune. Razveselio se susretu s Radom Šerbedžijom koji svako jutro počinje sportom. Ili zaigra tenis s kolegom Mladenom Vasaryjem, ili s kolegama iz Teatra Ulysses odlazi na boćanje. 

Novak je s veseljem prihvatio poziv da udruži snage s Radom te su pobijedili ostale igrače. Šerbedžija je kao iskusan igrač hvalio Đokovićevu vještinu boćanja i pokazao mu nekoliko trikova kako bi bio još bolji. Nakon sat vremena ugodna druženja wimbledonski pobjednik nastavio je sa svojim treningom. Prije odlaska srdačno se pozdravio s kazalištarcima i poželio mnogo uspjeha predstavi 'Pečat', prvom premijernom naslovu brijunskog teatra ovog ljeta. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • franz beckenbauer 29.07.2015.

    nole i rade....legende.

  • etica 29.07.2015.

    je se i ovaj Rade svugdje gura!

  • bakaslis 29.07.2015.

    Nole je gospodin s velikim G....Samo nepisnim trogloditima moze smetati dolazak prvog igraca svijeta u njihovu drzavu jer je i to sjajna promidzba i svaka drzava bila bi ponosna da ljetuje u njoj...Uostalom kome moze smetati Djokovic sto ljetuje u domovini svoje majke...Ljudi nemojte bucati...Serbedzija je posebna prica ali o tom drugom prilikom, kao osobi koja obozava buce/balote ful mi je drago da u Hrvatskoj uzivaju u toj igri

Komentiraj...
Vidi sve komentare