Show

Komentari 31

Jutarnja akcija: Rade pokazao Đokoviću kako treba boćati

Jutarnja akcija: Rade pokazao Đokoviću kako treba boćati

Dok je većina gostiju na Velikom Brijunu spavala, glumac i tenisač odmjerili su snage. Šerbedžija je kao iskusan igrač hvalio Đokovićevu vještinu boćanja

Novak Đoković (28) trčao je po Brijunima i sreo Radu Šerbedžiju (69). Glumac ga je pozvao da mu se pridruži na partiji boćanja.

Prvi tenisač svijeta nakon posjeta Umagu, gdje je pratio finale teniskog turnira, neočekivano se vratio na Brijune. Razveselio se susretu s Radom Šerbedžijom koji svako jutro počinje sportom. Ili zaigra tenis s kolegom Mladenom Vasaryjem, ili s kolegama iz Teatra Ulysses odlazi na boćanje. 

Novak je s veseljem prihvatio poziv da udruži snage s Radom te su pobijedili ostale igrače. Šerbedžija je kao iskusan igrač hvalio Đokovićevu vještinu boćanja i pokazao mu nekoliko trikova kako bi bio još bolji. Nakon sat vremena ugodna druženja wimbledonski pobjednik nastavio je sa svojim treningom. Prije odlaska srdačno se pozdravio s kazalištarcima i poželio mnogo uspjeha predstavi 'Pečat', prvom premijernom naslovu brijunskog teatra ovog ljeta. 

Najčitaniji članci