To je to što me zanima!

K. Jackson: Elizabeth Taylor nisam voljela, uzela mi je sina

Pjevač je Elizabeth u medijima često nazivao 'surogat majkom', na što je njegova biološka majka dobijala slomove živaca. Odbijala je biti u njezinu društvu
Vidi originalni članak

Mama Michaela Jacksona, Katherine (73), bila je ljubomorna na njegovo prijateljstvo s Elizabeth Taylor. Iako je glumica prije četiri godine rekla da mu nije došla na sprovod jer ne želi javno tugovati, istina je da je Jacksonovi nisu ni pozvali.

Pjevač je Elizabeth u medijima često nazivao 'surogat majkom', na što je njegova biološka majka dobivala slomove živaca. Odbijala je biti u njezinu društvu i sjediti na stolici na kojoj je sjedila glumica.

- Ukrala mi je sina - govorila je Katherine dok je posjećivala sina na njegovu ranču Neverland. Njihovo prijateljstvo trajalo je 30 godina, a započelo je telefonskim razgovorom nakon njegova koncerta. Čak joj je posvetio i pjesmu 'Elizabeth, I Love You', a glumica je Michaelovoj djeci, sinu Princu Michaelu i kćeri Paris, bila krsna kuma.

Imaju plavi pojas: Jacksonovi sinovi treniraju karate i jiu jitsu

Idi na 24sata

Komentari 4

  • BundaKrznic 15.10.2013.

    Sorry Katherine, ali na to gubiti živce je stvarno glupo. Možda da si gubila živce dok ti je muž mlatio i silovao djecu? To si nazivala odgojnim mjerama? WTF?

  • zahira45 15.10.2013.

    Izgubila je ona svog sina davno prije i Elizabeth nema veze sa tim! Kakva to majka dopušta takvo zlostavljanje kakvom je Michael bio izložen od malih nogu. Stvorila je nesretno dijete koje im je štampalo novac i sve ih izdržavalo. Nije Michael to učinio od sebe zbog lijepog djetinjstva okruženog ljubavlju. Patio je toliko, puno je i ispričao o svojih oboje roditelja... Sada je kasno, ali unatoč svemu Michael ju je jako volio, čak i ostavio na brigu svoju djecu. Tužna i pretužna životna priča velikog talenta. Žao mi je reći , ali majko, majko...mogla si to puno bolje.

  • dadolina 14.10.2013.

    pa dok je bio crn bio je njen, kad je pobijelio, morao je naći bijelu mamu, da ne bude govorkanja zlobnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare