To je to što me zanima!

Kad čudovišta započnu rušiti, samo jedno možete napraviti

Početkom prosinca ove godine u kina nam stiže filmska adaptacija R.L. Stineovih priča pod naslovom 'Čudovišta iz susjedstva' s Jackom Blackom u glavnoj ulozi
Vidi originalni članak

Početkom prosinca ove godine u domaća kina će stići filmska adaptacija izvrsne priče R.L. Stinea pod naslovom ‘Čudovišta iz susjedstva‘ . Stine, koji je prozvan ‘Stephenom Kingom dječje literature’ , je autor svjetskog književnog fenomena - serije horor knjiga za djecu koje su tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća stekle nevjerojatnu popularnost prodavši se u preko 350 milijuna primjeraka u 32 zemlje svijeta.

U filmu, poznati glumac Jack Black tumači ulogu samog pisca i predavača R.L. Stinea , koji se cijelo vrijeme bori protiv oživjelih likova i demona iz svojih knjiga. U tome će mu pomoći teenageri Zach  (Dylan Minnette) i  Hannah (Odeya Rush) . Svo troje će se u ludoj avanturističkoj noći koja je ispred njih udružiti kako bi uhvatili sva čudovišta iz Stineove imaginacije - uključujući lutka Slappyja, djevojku s ukletom maskom, patuljke i mnoge druge - kako bi ih vratili tamo gdje im je mjesto i spasili svoj gradić.

Redatelj ove neobične priče je Rob Letterman kojeg smo već upoznali po njegovim ranijim filmovima uključujući animirane hitove 'Riba ribi grize rep', 'Čudovišta protiv vanzemaljaca' i avanturistički hit 'Guliverova putovanja' u kojem je također surađivao s komičarom Jackom Blackom . Uz Blacka glavne uloge u filmu ostvarile su tinejdžerske zvijezde Dylan Minnette, Odeya Rush i Ryan Lee , a pridružili su im se i nešto zreliji glumci poput Amy Ryan, Jillian Bell i Keitha Arthura Boldena.

YouTube/Screenshot

Komična avantura ‘Čudovišta iz susjedstva’ stiže u BlitzCinestar početkom prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare