To je to što me zanima!

Kiss, kiss... Severina ne izgleda kao žena koja je blizu razvoda

Nakon što je odradila nastup, Severina je potrčala iza pozornice u zagrljaj suprugu Igoru Kojiću. Poljubila ga je i tako demantirala napise o razvodu
Vidi originalni članak

Severina Kojić (47) otvorila je ovogodišnji CMC festival u Vodicama. Pjevala puna dva sata, a tijekom cijelog koncerta energično je plesala na pozornici.

OTVORILA CMC FESTIVAL Sevka zapjevala 'Imaš pravo' pa je jedva suspregnula suze...

Nakon što je odradila nastup, Severina je potrčala iza pozornice u zagrljaj suprugu Igoru Kojiću (31). Poljubila ga je i tako demantirala glasine o razvodu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Severina je u Vodicama publici izvodila najveće hitove poput 'Uno momento', 'Tarapana', 'Djevojka sa sela', a kad je zapjevala pjesmu 'Imaš pravo' jedva je suspregnula suze.

Na pozornici joj se potom pridružio Amir Kazić Leo s kojim je zapjevala 'More tuge', koju inače pjeva sa srpskim pjevačem Sašom Matićem

Publika je posebno reagirala na pjesmu 'Virujen u te' kad su u glas sa Severinom pjevali stihove imajući cijelo vrijeme upaljene kamere na mobitelu. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Karmelićanka 08.06.2019.

    Nesto su joj se usne razisle, nos joj cudan, a brada strši ko u vjestice. Ni glas vise nema za tu prekrasnu pjesmu Virujen u te.

  • 08.06.2019.

    Ja tako obučeno dijete nebi pustio niti u maškare...

  • 08.06.2019.

    Daj nam novi film Seve

Komentiraj...
Vidi sve komentare