Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
58 komentara

Sevka zapjevala 'Imaš pravo' pa je jedva suspregnula suze...

Severina i plesačka ekipa izmijenile su nekoliko outfita. Prvotno su bile u sportskoj odjeći uz koju je pjevačica odjenula Balmain čizme koje koštaju oko 8.000 kuna, a onda ih je zamijenila štiklama te odjenula haljinu

Foto: PIXSELL
58 komentara

CMC festival ove godine otvorila je Severina Kojić (47), a na pozornici joj društvo prave, između ostalog, Helena Janjušević i Valentina Walme, ali ne u svakim pjesmama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Severina i njezina plesačka ekipa izmijenile su nekoliko outfita. Prvotno, plesačice su odjenule ružičaste trenirke, kao da idu u teretanu, a Severina nije bila ništa drukčija. Bila je cijela u ružičastom. Odjenula je uske, biciklističke hlačice, a preko njih još jedne šire, dok je gore imala majicu s patentom.

Foto: 24sata/24sata

Ipak, Severinin odabir obuće odudarao je od ružičastog outfita. Obula je Balmain čizme kojima je cijela oko 8.000 kuna. U jednom trenutku raznježila se dok je pjevala pjesmu 'Imaš pravo' pa je jedva suspregnula suze.  

Foto: 24sata/24sata

Nakon nekog vremena, pjevačica se preodjenula u haljinu iznad koljena te je čizme zamijenila štiklama.
Foto: 24sata/24sata

Još jedan hit kojeg je pjevala bila je 'Tarapana', a potom je, u skladu s pjesmom, povikala publici: "Gdje ste luđaci?". Na pozornici joj se potom pridružio Amir Kazić Leo s kojim je zapjevala 'More tuge', pjesmu koju inače pjeva sa srpskim pjevačem Sašom Matićem

- Nismo imali puno vremena za priču, samo sam vam htjela reći da vas volim. Vidim koliko srca ima u Vodicama - kazala je Severina između pjesama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Publika je posebno reagirala na pjesmu 'Virujen u te' kad su u glas sa Severinom pjevali stihove imajući cijelo vrijeme upaljene kamere na mobitelu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nek se čuje do Splita, Vodice popi**i - viknula je Severina između pjesama. Cijeli koncert iz publike pozorno je pratio Davor Grgin, Severinin časnik za medije. 

Foto: 24sata/24sata

Pred kraj koncerta, Severina je pokazala vještine plesa pa izvela Jacksonov Moonwalk.

POGLEDAJTE VIDEO:

Direktor CMC televizije dao je priznanje Severini za izvođača godine. 

Naši partneri pišu
Message