To je to što me zanima!

Kako biti Maja Šuput? Pjevačica dala savjet: 'Malo kukići, malo bokići... Neka pati koga smeta'

U novoj epizodi 'Tvoje lice zvuči poznato', Marija Kolb bit će Maja Šuput. Pjevačica joj je zato poslala snimku sa savjetima kako bi sve prošlo što bolje, a glumica joj se zahvalila na podršci
Vidi originalni članak

Marija Kolb će u novoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju utjeloviti pjevačicu Maju Šuput. Kako bi transformacija prošla što bolje, pjevačica je poslala snimku s 'uputama', a glumica je sve objavila na svojim društvenim mrežama. Maja joj je na snimci poželjela puno sreće. 

- Čujem da ćeš morati biti ja. Ne znam hoće li to biti smiješno, tragično, koliko će ti teško biti, ali u svakom slučaju treba ti biti zabavno - počela je Maja te dodala kako je 'Čista petica' vesela i 'urnebesno dobra pjesma' te savjetovala Mariji da ju 'na taj način treba i izvesti'. 

ZANIMLJIVE TRANSFORMACIJE U novoj epizodi 'TLZP-a' gledat ćemo Maju Šuput, Vucu i Britney Spears na istoj pozornici...

- Držat ću ti stvarno fige da ovaj nastup prođe dobro, a ono što ti moraš je zaista: Osmjeh na lice, malo zabacit' kukićima, bokićima, cicicama i svim ostalim, i zaista će to biti sjajno. Neka pati koga smeta, držim fige, voli te Maja Šuput - poručila je pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Kolb (@marija_kolb)

Marija joj se zahvalila na savjetima te u opisu snimke poručila: 

- TLZP vremenski stoj baca nas u finale Dore 2003. i tvoj nastup koji je bio čista desetka. Hvala ti za podršku, lijepe želje i sve naputke kojih se držim - napisala je, između ostalog, te dodala kako osmjeh ne skida otkako je 'postala' Maja. 

O SVOM DVOJNIKU Gabi Novak o nastupu Alena Bičevića u 'TLZP': 'Fenomenalno pjeva, ali je promašio karakter'

- Nadam se da ćeš biti zadovoljna jer ja se zaista zabavljam - napisala je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ŠTEF75 01.04.2024.

    botox radi čuda, ha, ha ha !

  • Korni_ 01.04.2024.

    Mali ima dvi mame.Jednu koju vidi kad se probudi,a drugu kad joj stave 2 kila maske na botox.

  • Medimurje- 31.03.2024.

    bilo kako bilo, ona s tim zaraduje lovu kakvu mi mozemo samo sanjati... a nas da se tesko naradila# nije... i briga nju sto mi komentiramo kakva je; styling ovo/botox ono: sve njoj na ruke i dobra reklama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare