To je to što me zanima!

Kako je Svilan ukrao televiziju: Tereti ga se da je uzimao mito

U novom broju 24sataExpressu saznajte kako je skromni novinar sa Stojedinice postao urednik televizije koji je osumnjičen da je uzeo na desetke tisuće eura mita
Vidi originalni članak

Lova te čeka. Dođi po kuvertu, glasio je SMS na temelju kojeg je Uskok prije mjesec dana krenuo 'češljati' Sinišu Svilana, još uvijek aktualnog programskog direktora Nove TV.

Poruku koja je odala Svilana istražitelji su pronašli u starom mobitelu Edvina Softića s kojim je Vladimir Šelebaj bio suvlasnik producentske tvrtke Core media. To bi trebao biti dokaz da je Šelebaj, koji je sredinom prosinca prošle godine izašao iz jednomjesečnog pritvora, govorio istinu.

Ogorčen što je mjesec dana čamio u Remetincu, odlučio je istražiteljima Uskoka progovoriti kome je sve isplaćivao novac da bi se njegove emisije prikazivale na televiziji.

>>> Više saznajte u novom broju 24sataExpressa!

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Mando 07.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • code05 07.05.2012.

    Steven Segal ga potplatio da pušta samo njegove filmove...:)

  • MelitaZgombić 07.05.2012.

    koliki telac moraš biti da si sačuvaš takav kompromitirajući sms

Komentiraj...
Vidi sve komentare