To je to što me zanima!

Kako neugodno! Nicole Kidman ignorirala Maleka na pozornici

Nakon proglašenja najboljeg filma, producenti su ostali na pozornici kako bi porazgovarati s glumicom, a razgovoru se pokušao pridružiti i sam glumac Malek. To mu ipak nije upalilo...
Vidi originalni članak

Najneugodniju situaciju na dodjeli Zlatnih globusa doživio je glumac Rami Malek (37), a ona je ostala 'zabilježena' na društvenim mrežama. Nakon što je Malek osvojio zlatni kipić u kategoriji najbolje glavne muške uloge, njegov film 'Bohemian Rhapsody' osvojio je i nagradu večeri - Zlatni globus za najbolji film.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nagradu za najbolji film dodijelila mu je australska glumica Nicole Kidman (51), a jedna korisnica Twittera uhvatila je neugodnu scenu njihovog susreta. Naime, Nicole je u jednom trenutku u potpunosti izignorirala Maleka kojemu je bilo vrlo neugodno zbog nastale situacije. Nakon proglašenja najboljeg filma, producenti su nakratko ostali na pozornici kako bi porazgovarati s glumicom, a njihovom se razgovoru pokušao pridružiti i sam Malek.

Međutim, slavna glumica odlučila ga je u potpunosti ignorirati, a osramoćen Malek samo ju je lagano, u prolazu, potapšao po leđima. Usput se vjerojatno nadao da nitko nije primijetio u kakvom se neugodnjaku našao. Ipak, s obzirom na to da se danas svaka sitnica brzo proširi društvenim mrežama, snimka je u kratkom vremenu postala pravi viralni hit.

U SVAKOM JE KADRU Cura s vodom postala zvijezda Zlatnih globusa: Dajte joj kipić

- Način na koji Rami pokušava razgovarati s Nicole Kidman identičan je kao i kad ja pokušavam razgovarati sa svojom simpatijom - samo je jedan od mnogih urnebesnih komentara na Twitteru. 

Objavljenu snimku jedne od zasigurno najneugodnijih scena ovogodišnjih Zlatnih globusa dosad je pogledalo preko 30 tisuća ljudi. 

OVO SU NAJSEKSI ZNAKOVI ZODIJAKA: Mračnim Škorpionima nitko ne može odoljeti, ali oni nisu jedini

Idi na 24sata

Komentari 15

  • gladijator 07.01.2019.

    Meni se cini da ju je uhvatio za guzu.

  • 07.01.2019.

    meni je više neugodno to što je Christian Bale zahvalio " sotoni" koji mu je dao inspiraciju za ulogu...

  • deda_čiča 07.01.2019.

    Meni prije izgleda koda je htel rukama pokazati "idemo dalje"

Komentiraj...
Vidi sve komentare