To je to što me zanima!

Kako vam se sviđa? Vikander je nova 'pljačkašica grobova'

I Angelina Jolie i Alicia Vikander u privatnoj kolekciji imaju Oscara za najbolju sporednu ulogu. Šveđanka kaže da Angelinu ne može i ne želi zamijeniti
Vidi originalni članak

Ne može se ponoviti ono što je napravila Angelina. Vratili smo se na početak kako bi ispričali cijelu priču, kaže Alicia Vikander (29), koja u najnovijoj ekranizaciji videoigre Tomb Raider utjelovljuje 21-godišnju Laru Croft. Kaže da svoju prethodnicu, Angelinu Jolie (42), ne može zamijeniti, a ni ne želi.

PROMO Dobitnica nagrade Oscar Alicia Vikander je nova Lara Craft

Obje su glumice, prije nego što su utjelovile 'pljačkašicu grobova', kućnu kolekciju upotpunile zlatnim kipićem. Jolie je Oscara u kategoriji za najbolju sporednu ulogu dobila 2000. za glumačko ostvarenje u filmu 'Girl, Interrupted', dok ga Vikander ima od 2016. U filmu 'The Danish Girl' utjelovila je slikaricu Gerdu Wegener.

Šveđanki je ovo bio prvi akcijski glumački izazov.

- Oduševila sam se kad su mi ponudili da igram Laru Croft. Uloga je veoma fizički zahtjevna. Trebala su mi četiri mjeseca da dođem u formu - otkrila je glumica i dodala da je kao djevojčica obožavala igrati Tomb Rider igre.

TOMB RAIDER Nakon 15 godina pred nama će se pojaviti nova Lara Croft...

S irskim glumcem Michaelom Fassbenderom (40) vjenčala se u listopadu prošle godine. Glumački par imao je intimno vjenčanje na Ibizi, a sudbonosno 'da' izrekli su nakon tri goidne veze. Upoznali su se na snimanju filma 'The Light Between Oceans', a vezu su otkrili u rujnu 2016.

- Upoznali smo se na setu i od tad smo nerazdvojni. Sjajna je izvođačica i jako hrabra. Odmah me ipresionirala - ispričao je Fassbender tada. Danas zajedno žive u Lisabonu u Portugalu.

- Nikad nisam bila sretnija i ispunjenija - rekla je i dodala kako bi ponovno voljela snimati sa suprugom.

SVADBA NA IBIZI Michael Fassbender se vjenčao u tajnosti sa svojom djevojkom
- Bilo je to divno iskustvo. Michael je jedan od najboljih glumaca s kojima sam surađivala

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • zoran39 18.03.2018.

    Anđelina je imala taj šarm pomalo pokvareni i prefrigan pogled 👀 koji je nazamijenjiv... Ova jadna ko neko malo siroče

  • Voxpopuli_7 18.03.2018.

    Predivna, pretalentirana, preprirodna U svakom filmu

  • Judita👥 18.03.2018.

    ne voli takve filmove

Komentiraj...
Vidi sve komentare