Show

Komentari 44

Kako vam se sviđa? Vikander je nova 'pljačkašica grobova'

Kako vam se sviđa? Vikander je nova 'pljačkašica grobova'

I Angelina Jolie i Alicia Vikander u privatnoj kolekciji imaju Oscara za najbolju sporednu ulogu. Šveđanka kaže da Angelinu ne može i ne želi zamijeniti

Ne može se ponoviti ono što je napravila Angelina. Vratili smo se na početak kako bi ispričali cijelu priču, kaže Alicia Vikander (29), koja u najnovijoj ekranizaciji videoigre Tomb Raider utjelovljuje 21-godišnju Laru Croft. Kaže da svoju prethodnicu, Angelinu Jolie (42), ne može zamijeniti, a ni ne želi.

Obje su glumice, prije nego što su utjelovile 'pljačkašicu grobova', kućnu kolekciju upotpunile zlatnim kipićem. Jolie je Oscara u kategoriji za najbolju sporednu ulogu dobila 2000. za glumačko ostvarenje u filmu 'Girl, Interrupted', dok ga Vikander ima od 2016. U filmu 'The Danish Girl' utjelovila je slikaricu Gerdu Wegener.

Šveđanki je ovo bio prvi akcijski glumački izazov.

- Oduševila sam se kad su mi ponudili da igram Laru Croft. Uloga je veoma fizički zahtjevna. Trebala su mi četiri mjeseca da dođem u formu - otkrila je glumica i dodala da je kao djevojčica obožavala igrati Tomb Rider igre.

S irskim glumcem Michaelom Fassbenderom (40) vjenčala se u listopadu prošle godine. Glumački par imao je intimno vjenčanje na Ibizi, a sudbonosno 'da' izrekli su nakon tri goidne veze. Upoznali su se na snimanju filma 'The Light Between Oceans', a vezu su otkrili u rujnu 2016.

- Upoznali smo se na setu i od tad smo nerazdvojni. Sjajna je izvođačica i jako hrabra. Odmah me ipresionirala - ispričao je Fassbender tada. Danas zajedno žive u Lisabonu u Portugalu.

- Nikad nisam bila sretnija i ispunjenija - rekla je i dodala kako bi ponovno voljela snimati sa suprugom.


- Bilo je to divno iskustvo. Michael je jedan od najboljih glumaca s kojima sam surađivala

 

Najčitaniji članci