To je to što me zanima!

Kuhar 'vatrenih' u Masterchefu će pokazati kako se radi obrok za sportaše. 'Spreman sam!'

Današnja prognoza su mjestimični naleti zezanja uz blagu dozu cinizma i veliku dozu želje za pobjedom, reći će Dominik
Vidi originalni članak

Dok se Gaia još uvijek oporavlja od bolesti, ostali kandidati u timskom izazovu iskazat će se kroz gastroduel. Prvi vođa u novom timskom izazovu bit će Manuel

OSTAT ĆE MU SVE U LIJEPOM SJEĆANJU Miroslav napustio MasterChef: 'Sva moja putovanja po svijetu ne mogu se usporediti s ovim!'

- Drago mi je da sam i ja došao na red. Dat ću sve od sebe, uložiti sve znanje i vještine, pa da napokon budem u pobjedničkom timu - reći će Manuel koji će za suparnicu predložiti Sarah, ali žiri će ipak odlučiti da to bude netko drugi.

Suparnik Manuela u ovom zahtjevnom izazovu bit će Josip.

- Spreman sam, samopouzdan i jedva čekam da počne izazov - reći će on.

Manuelu će pripasti plava pregača, a Josipu crvena. Bacanjem novčića bit će odlučeno da Manuel prvi bira, a u svoj će tim izabrati Sarah, Petra, Ivanu i Dominika.

- Današnja prognoza su mjestimični naleti zezanja uz blagu dozu cinizma i veliku dozu želje za pobjedom - osvrnut će se Dominik.

Josip će u svoj tim izabrati Luku, Ivana, Laru i Antoniju. Budući da ovim izborom Ana-Maria ostaje bez tima, imat će priliku sama odabrati kojem će timu pripasti, a onda će uslijediti jedno iznenađenje.

REAKCIJA Meri reagirala na audiciju u Masterchefu: 'U jednom trenu sam se htjela okrenut i pobjeć'

Ovoga puta kandidati će pripremati obroke za sportaše – za prije i poslije utakmice – a kako to učiniti savjetovat će ih Tomica Đukić, službeni kuhar hrvatske nogometne reprezentacije posljednjih osam godina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare