To je to što me zanima!

Kandidatima izazov kao nikad dosad: Za pašticadu su dobili 60, a za šarana samo 50 minuta

U novom izazovu Gaia je pripremu šarana namijenila Luki, Manueli i Sari, a pašticadu Ivanu, Dominiku i Petru. Za kuhanje su imali pravo i na pet dodatnih namirnica, a ishod izazova pogledajte u sljedećoj epizodi
Vidi originalni članak

Blagdanski obroci s MasterChef twistom uskoro će zamirisati najpoznatijom televizijskom kuhinjom. Naime, novi izazov upravo to traži od kandidata koji pokušavaju osvojiti titulu ovogodišnjeg MasterChefa.

NAPUSTILA JE SHOW Antonia Mikac iz 'MasterChefa' o showu i planovima: 'Treba ostati hladne glave, a misli lete'

Najsigurnija u to da će dobro napraviti sarmu, Gaia je upravo ovo blagdansko jelo odabrala za sebe. 

Šarana je namijenila Luki, Manuelu i Sari, a pašticadu Ivanu, Dominiku i Petru. Budući da su jela koja kuhaju različita, takva su i dozvoljena vremena za kuhanje. Gaia je za pripremanje sarme dobila 55 minuta, ekipa koja priprema šarana 50 minuta, dok za spremanje pašticade kandidati imaju na raspolaganju 60 minuta.

- Ovo je gore od kunića. Ne znam što bih rekla - komentirala je Ivana.

Za kuhanje imaju pravo i na pet dodatnih namirnica.

- Jako je izazovno, jako malo vremena i jako malo namirnica. Možda stres test i ne izgleda tako loše - dodala je ona.

Veliko iznenađenje u dućanu bio im je šaran koji je svježe ulovljen, a Sarah je primijetila da se još pomiče po dasci. Dominik je u dućanu uzeo desetak mrkvi, kako bi nadomjestio ostalo povrće koje nije mogao uzeti. Gaia je dobila opciju zaustaviti Dominiku kuhanje na šest minuta.

U slučaju da okrene dobiveni pješčani sat koji bi odbrojavao tih šest minuta, Dominik bi dobio jednu prednosti, a žiri mu je došapnuo i koju – šest dodatnih ruku.

NAPETO U MASTERCHEFU ANKETA Manuel je prvi izazivač! Mislite li da će uspjeti preoteti Dominiku platinastu karticu?

Ne znajući za Dominikovu prednost, Gaia za sada nije upotrijebila dobivenu opciju.

- Imam malu želju da ga stisnem. Koliko god smo prijatelji i protivnici smo. S druge strane ne želim okrenuti pješčani sat jer ne želim da me opere karma - rekla je ona. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare