To je to što me zanima!

Kantautori iz regije pjevaju na 'Indie Balkan' glazbenoj večeri

Do drugog velikog online okupljanja u organizaciji Radija 808 i Pozitivnog ritma 20. lipnja, uživo vas zagrijava Indie Balkan online koncertna večer koja okuplja nezavisne glazbenike iz cijele regije
Vidi originalni članak

U četvrtak 11. lipnja, od 20:00 sati Radio 808 i portal Ravno do dna organizirali su Indie Balkan online koncertnu večer tijekom koje nastupaju Rebel Star, Billie Joan, Iz@ Medošević, Onaj Dječak i Masa Mor. Koncert se prenosi na službenim YouTube kanalima Radija 808 i portala Ravno do dna, kao i na njihovim Facebook stranicama, a možete ga pratiti i ovdje. 

GLEDAJTE KONCERT UŽIVO:

Nakon što su na Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom, 9. svibnja, snage udružili Darko Rundek, Sara RenarMax Juričić, Koolade, glazbena skupina KozmodrumAnja G & Dr.ObiZMaJ i Šumski, serija online koncerata u organizacije Radija 808 ide dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO Udružili snage: Online zapjevali Rundek, Juričić, Sara Renar...

Sljedeće, drugo po redu veliko online medijsko-glazbeno događanje u suradnji Radija 808 i Pozitivnog ritma zakazano je za subotu, 20. lipnja, u HUB385, gdje će se ponovno okupiti niz autora domaće nezavisne i alternativne glazbene scene, svih žanrova i generacija, a nastupit će kultni hip hop duo Tram 11, Lovely Quinces, mlade i talentirane glazbenice Aklea Neon i Dina Rizvić, She Loves Pablo, ESC Life i Trobecove krušne peći, a kraj bogatog glazbenog dana označit će live set domaćeg producenta elektroničke glazbe Le Chocolat Noira

U vrijeme pandemije i 'novih normalnih' koncertnih okolnosti, ovo je događanje od strane medija proglašeno najkvalitetnijim koncertnim iskustvom u karanteni. Više od pet sati glazbe pratilo je oko 20 tisuća pratitelja putem audio i video live streama, a do drugog velikog online okupljanja 20. lipnja, za zagrijavanje će 'poslužiti' Indie Balkan koncertna večer koja okuplja nezavisne glazbenike iz cijele regije. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare