To je to što me zanima!

Kanye će se ponovo kandidirati za predsjednika: U kampanji će mu pomagati supruga Bianca

Kanye je 2020. godine, kada se prvi put kandidirao, potrošio više od 12 milijuna dolara na svoju propalu kampanju, ali ga to nije zaustavilo da pokuša opet
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (46) ponovno se planira kandidirati za predsjednika Sjedinjenih Američkih država, prenosi The U.S. Sun. Kako tvrde, sve svoje nade polaže u suprugu Biancu Censori.

DOSTA IM JE GOLIŠAVIH IZDANJA Talijani bijesni: 'Bianca i Kanye? Čudo da ih nisu uhitili, kako se to ona oblači?! Jako vulgarno...'

Izvor blizak reperu je za strani medij rekao da će se Kanye sto posto kandidirati te da će Bianca 'biti savršena u ulozi prve dame'.

- Doveo je Dova da mu pomogne voditi Yeezy, a Bianca je odgovorna za dosta stvari kako bi se on mogao fokusirati na svoju predsjedničku kampanju 2024. Iako prošli put nije bio uspješan, uzeo je pauzu od javnosti i sad je puno bolje otkad je njegov razvod s Kim završen - rekao je izvor.

Kanye je 2020. godine, kada se prvi put kandidirao, potrošio više od 12 milijuna dolara na svoju propalu kampanju, ali ga to nije zaustavilo da pokuša opet. Tada je osnovao i svoju predsjedničku stranku 'The Birthday Party', a tvrdio je da ako pobjede na izborima, svima će biti rođendan. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Histrion 24.08.2023.

    Retardinjo

  • MaDrIdIsTa_4 24.08.2023.

    klaun

  • Miške 24.08.2023.

    Užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare