To je to što me zanima!

Kanye je mjesecima napadao Kardashian, a sad joj je poručio: 'Potražit ću psihološku pomoć'

Zbog djece je Kanye je rekao Kim da se neće javno pojavljivati ​​niti davati 'bombastične' izjave na društvenim mrežama, te da će otići nekamo da ozdravi, ispričao je izvor blizak obitelji Kardashian
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (44) na društvenim mrežama je mjesecima prozivao bivšu suprugu Kim Kardashian (41) i njezinog novog partnera Petea Davidsona (28). Međutim, sada je odlučio 'okrenuti ploču' i potražiti stručnu pomoć, tvrdi izvor blizak obitelji za PageSix.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvor dodaje kako je reper, sada poznat kao Ye, pristao prestati uznemiravati Kim i Petea.

- Zbog djece je Kanye je rekao Kim da se neće javno pojavljivati ​​niti davati 'bombastične' izjave na društvenim mrežama, te da će otići nekamo da ozdravi - objasnio je izvor.

Dodao je kako nije jasno planira li West otići u ustanovu za liječenje jer još uvijek boravi u Los Angelesu kako blizu četvero djece koje ima s Kim.

Podsjećamo, Kanyeovo zabrinjavajuće ponašanje prošli je mjesec dovelo je do toga da je na 24 sata bio suspendiran s Instagrama, a njegov su nastup povukli sa sinoćnje dodjele Grammyja. 

IZNIO JE PRLJAVO RUBLJE Pete pokazao poruke koje šalje Kanyeu, fanovi napali obojicu: 'U krevetu sam s tvojom ženom'

- U ovom trenutku Ye je predan zdravom suroditeljskom odnosu s Kim i fokusiran je na podizanje njihove prekrasne djece - rekao je njegov predstavnik za Page Six.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap* 04.04.2022.

    Jos zaljubljen u nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare