To je to što me zanima!

'Kanye ne da Kim da se druži s frendicama i to je jako živcira'

Prijatelji starlete zabrinuti su za nju jer, kako kažu, West od nje radi snoba. Mijenja joj ponašanje i pod njegovim utjecajem ona postaje osoba kakva nije htjela biti
Vidi originalni članak

Svugdje gdje ide zahtjeva da za njega imaju poseban ulaz koji ne koristi nitko drugi. Isto pravilo vrijedi i za lift - ako se on u njemu vozi, ne smije ga koristiti nitko drugi. Dok se priprema izaći na binu i pjevati, nitko u backstageu ne smije koristiti mobilni telefon. Ovo su samo neka od ludih pravila koja Kanye West (37) želi nametnuti svima oko sebe. 

Reper je svojom sitničavošću i besmislenim prohtjevima uspio naživcirati i svoju suprugu Kim Kardashian (33). Bujna starleta suprugu želi udovoljiti u svemu, no Kanyeov perfekcionizam i 'fiks ideje' jako je smetaju. 

- Kanye je užasno zahtjevan. Ima hrpu pravila i ako ih netko ne poštuje, on poludi. Dok sluša muziku, to mora biti točno određene glasnoće. Kad boravi u svom stanu u New Yorku, temperatura mora biti takva da on može nositi majicu dugih rukava s kapuljačom, čak i po ljeti - kaže prijatelj repera. 

Problemi su nastali jer je Kanye svoja pravila pokušao nametnuti i u kući obitelji Kardashian u kojoj on, Kim i jednogodišnja North borave dok se njihova 'gajba' u Los Angelesu renovira. Ipak, Kim najviše živcira to što joj Kanye 'kroji' život. 

- Kim govori s kim se može družiti, a s kim ne. Ona se više uopće ne druži s prijateljicama jer Kanye želi da svu pažnju poklanja njemu. Prije je pričala s vizažistima i frizerima, a sad im se jedva obraća. Kad negdje ide zahtjeva da tjelohranitelji i ostali asistenti sjede dalje od nje i da šute kako je ne bi uznemiravali - kaže izvor blizak Kim i Kanyeu. 

Prijatelji starlete zabrinuti su za nju jer, kako kažu, West od nje radi snoba. Mijenja joj ponašanje i pod njegovim utjecajem ona postaje osoba kakva nikad nije htjela biti. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 24 hours 18.09.2014.

    tak je zgodna,pojam zene......

  • li-la_1 17.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Riorayz 17.09.2014.

    jel znate vi iz 24sata sta znaci snob? HAHAHAH

Komentiraj...
Vidi sve komentare