Obavijesti

Show

Komentari 18

'Kanye ne da Kim da se druži s frendicama i to je jako živcira'

'Kanye ne da Kim da se druži s frendicama i to je jako živcira'
4

Prijatelji starlete zabrinuti su za nju jer, kako kažu, West od nje radi snoba. Mijenja joj ponašanje i pod njegovim utjecajem ona postaje osoba kakva nije htjela biti

VIDEO

Svugdje gdje ide zahtjeva da za njega imaju poseban ulaz koji ne koristi nitko drugi. Isto pravilo vrijedi i za lift - ako se on u njemu vozi, ne smije ga koristiti nitko drugi. Dok se priprema izaći na binu i pjevati, nitko u backstageu ne smije koristiti mobilni telefon. Ovo su samo neka od ludih pravila koja Kanye West (37) želi nametnuti svima oko sebe. 

Reper je svojom sitničavošću i besmislenim prohtjevima uspio naživcirati i svoju suprugu Kim Kardashian (33). Bujna starleta suprugu želi udovoljiti u svemu, no Kanyeov perfekcionizam i 'fiks ideje' jako je smetaju. 

- Kanye je užasno zahtjevan. Ima hrpu pravila i ako ih netko ne poštuje, on poludi. Dok sluša muziku, to mora biti točno određene glasnoće. Kad boravi u svom stanu u New Yorku, temperatura mora biti takva da on može nositi majicu dugih rukava s kapuljačom, čak i po ljeti - kaže prijatelj repera. 

Problemi su nastali jer je Kanye svoja pravila pokušao nametnuti i u kući obitelji Kardashian u kojoj on, Kim i jednogodišnja North borave dok se njihova 'gajba' u Los Angelesu renovira. Ipak, Kim najviše živcira to što joj Kanye 'kroji' život. 

- Kim govori s kim se može družiti, a s kim ne. Ona se više uopće ne druži s prijateljicama jer Kanye želi da svu pažnju poklanja njemu. Prije je pričala s vizažistima i frizerima, a sad im se jedva obraća. Kad negdje ide zahtjeva da tjelohranitelji i ostali asistenti sjede dalje od nje i da šute kako je ne bi uznemiravali - kaže izvor blizak Kim i Kanyeu. 

Prijatelji starlete zabrinuti su za nju jer, kako kažu, West od nje radi snoba. Mijenja joj ponašanje i pod njegovim utjecajem ona postaje osoba kakva nikad nije htjela biti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin