To je to što me zanima!

Kanyeove bivše na događaj su došle u gotovo istim outfitima: 'Kim, pa kako se ovo dogodilo?'

Kim i Kanye bili su u braku od 2014. godine, sve dok se 2021. godine nisu razveli. Godinu dana nakon razvoda Kanye je započeo vezu s Chaney
Vidi originalni članak

Najpoznatije svjetske zvijezde zajedno su proslavile američki Dan nezavisnosti u Hamptonsu. Zabavu je organizirao američki poduzetnik Michael Rubin, a svoje goste je zatražio da dođu u bijelim modnim kombinacijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Dress codea' se držala i Kim Kardashian (42) koja se odlučila za bijeli komplet brenda Alaia. Međutim, ono što nije očekivala je to da će i Chaney Jones (24), bivša djevojka Kanyea Westa, doći u gotovo istoj modnoj kombinaciji. Chaney je odjenula haljinu, što je bila jedina razlika između njih dvije.

- Stani. Moramo vidjeti njihovu zajedničku fotografiju. Kim zasigurno 'umire' jer ju je bivša djevojka njenog bivšeg supruga zasjenila. Njen kriptonit nije u centru pažnje - komentar je koji je započeo raspravu o neugodnom trenutku između dvije Kanyeove bivše.

- Kim? Biti viđena u istom outfitu kao netko drugi? Kako se to moglo dogoditi? Netko će dobiti otkaz jer nije radio svoj posao - glasio je drugi komentar.

'Tragično', 'Sramotno', 'Urnebesno', riječi su kojima su brojni opisivali situaciju između Kim i Chaney.

MAJKA I MENADŽERICA Kris Jenner sasvim otvoreno: 'Ponekad mi je žao što sam ih gurnula u slavu, teret je to...'

Inače, Kim i Kanye bili su u braku od 2014. godine, sve dok se 2021. godine nisu razveli. Godinu dana nakon razvoda Kanye je započeo vezu s Chaney, koju su tada brojni prozvali dvojnicom Kim Kardashian. Kanye je trenutačno u braku s Biancom Censori.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kliperson1 05.07.2023.

    Kim i Kim 2.0

  • Apage Satanas 05.07.2023.

    Mlađi model s većom guzicom.

  • tea7777 05.07.2023.

    Mozda njemu bivse a sebi sadasnje🤣mi smo se cure uvjek dogovarale sa frendicama sta ce koja obuci na neki dogadjaj..mozda su se dogovorile😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare