To je to što me zanima!

Kao glumica Kate Winslet: Ovo je neka totalno druga Minea

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Bilo mi je zadovoljstvo tražiti inspiraciju u britanskoj glumici Kate Winslet koju sam 'odglumila' za vašu naslovnicu Cafea, rekla nam je Renata Končić Minea (44). Zagrebačka pjevačica je obožava, a 'Titanic' joj je jedan od njezinih najdražih filmova koji bi iznova i iznova mogla gledati. Samo za Cafe otkrila je da li je u vezi, koji su joj planovi nakon ljeta, koje će nakon pandemije biti itekako radno. Kad ne pjeva na Jadranu, gledamo je na malim ekranima u 'IN Magazinu'.

- Imam viziju za budućnost, privatni projekt koji ću realizirati nevezano uz glazbu i televiziju - rekla je.

U PETAK U CAFEU Trudna pjevačica Franka Batelić postala je holivudska glumica

Da je Hrvatska Hollywood preko ljeta, uvjerila nas je glumačka ekipa koja je baš naš Jadran odabrala za svoj godišnji. Woody Harrelson (60), Matthew McConaughey (52), Sacha Baron Cohen (50), David Spade (57) i Chris Rock (57) plove na luksuznoj jahti Serenity, a sudeći prema fotografijama koje su uhvatili Pixsellovi fotoreporteri, itekako su se opustili.

Slavonska glumica Areta Ćurković, jedna od zvijezda filma 'Nosila je rubac črleni' koji je premijerno prikazan na Pula Film Festivalu, 'borila' se s kajkavskim dijalektom, a holivudska glumačka elita protiv vrućina na - Jadranu.

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 23.07.2022.

    Istina ko moja susjeda kata od 72 godine

  • 21.07.2022.

    ako je ka Kate vidi se da su čoravi hahahah

  • Driver 21.07.2022.

    Winslet je za ovu avion

Komentiraj...
Vidi sve komentare