To je to što me zanima!

Kao majka: Sin (18) Nine Morić postao model i zaludio Talijane

O Carlosu vodi brigu i Ninina majka Vranka koja često boravi u Milanu, a zadržala se tijekom pandemije korona virusa. S unukom se trudi pričati na hrvatskom jeziku, a on joj spremno odgovara na istom...
Vidi originalni članak

Carlos Maria Corona, sin zagrebačke manekenke Nine Morić (44) napunio je početkom kolovoza 18 godina. Rođendan su svečano proslavili s ocem, bivšim paparazzom Fabrizijom Coronom (46) u Milanu gdje žive.

POGLEDAJTE VIDEO: Nina Morić se zaželjela Hrvatske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši supružnici ne kriju da su zadnjih mjeseci u odličnim odnosima unatoč tome što Nina ima novog dečka, talijanskog brokera kojem identitet još nije otkrila. Fabrizio i Nina svakodnevno pokazuju koliko su brižni prema sinu koji je svakih par dana kod drugog roditelja.

O njemu vodi brigu i Ninina majka Vranka koja često boravi u Milanu, a zadržala se tijekom pandemije korona virusa. S unukom se trudi pričati na hrvatskom jeziku, a on joj spremno odgovara na istom. Dodoše, pomalo nespretno.

UŽIVAJU U ITALIJI Nina Morić više ne skriva novog dečka: Strasno se ljubili u klubu

Carlos Maria osim talijanske, voli slušati i domaću glazbu poput Olivera Dragojevića

Odnedavno je krenuo majčinim stopama i postao model za modni brend 'Adalet' kojeg je kreator njegov otac Fabrizio. Ubrzo je dobio mnoštvo komplimenata na račun izgleda za kojeg su zaslužni, kako kaže, geni i sati treninga s ocem u njegovoj kućnoj teretani.

Carlosa na društvenoj mreži slijedi skoro 200.000 ljudi, dok on prati samo profil svog oca koji mu je veliki uzor. Mladić uskoro sprema, kako kaže, iznenađenje pa bi se uskoro mogao naći i modni brend s njegovim potpisom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 02.09.2020.

    Prezgodan😱😱kao ovi sto prose, isti.

  • sljastrava 13.08.2020.

    Nije neka faca.

  • 11.08.2020.

    Puknuta ekipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare