To je to što me zanima!

Kaos na setu: Mate Janković izludio kolegu Ivana Pažanina

Kad me netko prekine, u tom trenutku bi izjia i kamere i kamermana i sve, ljutito je kazao Pažanin kojeg je Jankovićeva upadica u potpunosti izbacila iz takta
Vidi originalni članak

Splitski chef nekoliko je puta istaknuo kako mrzi kada ga netko prekine dok govori, a upravo to mu je napravio njegov kolega Mate i time razbjesnio Ivana.

TOP10 Martina i Ante zaplakali: 'To je znak da nam je stalo do ovog'

Ivan Pažanin i Mate Janković inače su stari prijatelji koji su se do sada dobro slagali na setu, a prijateljsku idilu prekinuo je nekolegijalni čin. Naime, Mate je nepozvan 'uletio' na set tijekom kušanja i prekinuo Pažanina usred komentiranja jela. 

- Kad me netko prekine, u tom trenutku bi izjia i kamere i kamermana i sve! -  ljutito je kazao Pažanin kojeg je Jankovićeva upadica u potpunosti izbacila iz takta. Splitski chef u ovoj se sezoni profilirao kao najstroži član žirija, a sada je pokazao zube i svojim kolegama.

OPOMENUO KANDIDATE Ljuti Špiček: 'Tri, četiri sezone već tupim da juha nije predjelo'

Hoće li ova situacija staviti na kušnju njihovo prijateljstvo ili će Ivan i Mate 'izgladiti stvar', ne propustite pogledati u novim epizodama showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Jasna7_1 05.02.2018.

    Koji je smisao komentiranja kad se brišu komentari i tu neki kao sudac daje kartone?! Šta se više ne smije reći istina? Di mi živimo u demokratskoj državi ili u S.Koreji ????Ako če me netko tužiti za klevetu neka to napravi ali kad ode na vadjenje krvi ili mu odrežemo pramen kose sve ce se vidjeti.LP

  • vinja 04.02.2018.

    Špiček tvrdi da juha nije predjelo. Možda nije, ali ja sam je kao predjelo dobila u finom hotelu u Hvaru. Bila je to krem juha od brokule. I bila je jako fina. A što se tiče Jankovićevog ponašanja slično je ponašanju euforičnog djeteta. Vrti se, trese, klima, gura tanjure i čini se da ne zna kamo bi sam sa sobom. Ne sumnjam da su svo troje dobri kuhari ali kad vidim kako hvale ono polusirovo krvavo meso onda ne bih željela biti njihov gost.

  • 04.02.2018.

    Sve je to scenari

Komentiraj...
Vidi sve komentare