To je to što me zanima!

Kaos na Tonyjevom rođendanu: Litre viskija i atraktivne cure

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na veselom partyju prisustvovalo je tridesetak prijatelja među kojima su i reality zvijezda Tin Mlivić te pjevači Jure Brkljača i Marko Kutlić koji su tijekom cijele večeri objavljivali storyje na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Brojni prijatelji i obožavatelji od jutra Tonyju Cetinskom čestitaju 50. rođendan, a pjevač je veliki jubilej proslavio u društvu najbližih prijatelja. Ludi tulum organizirao je u poznatom zagrebačkom restoranu, a cijelu atmosferu podigle su zgodne djevojke odjevene poput cabaret plesačice. Među njima bila je i Dubravka Cetinski. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Samo da vam kažem da sam jako sretan što ste sa mnom večeras. Fale mi neki članovi benda, ali nema veze. Oni obično znaju falit - našalio se Cetinski tijekom rođendanskog govora. Posebne zahvale išle su supruzi. Za okruglu brojku odlučio je napraviti tematski parti - 'Veliki Gatsby'. Baš kao što je Domagoj Vida za svoj 30. rođendan bio James Bond, Tonyja su prijatelji prozvali Al Capone. 

Tony se odlučio za crno odijelo s bijelim prugama, a cijelu kombinaciju upotpunio je šeširom. Djevojke su bile odjevene u stilu cabaret plesačica. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na veselom partyju prisustvovalo je tridesetak prijatelja među kojima su i reality zvijezda Tin Mlivić te pjevači Jure Brkljača i Marko Kutlić koji su tijekom cijele večeri objavljivali storyje na društvenim mrežama. 

Osim zgodnih plesačica, Tony se potrudio da gostima ne bude dosadno, a osim specijaliteta poznatog zagrebačkog restorana na stolovima su bile litre alkoholnog pića.

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada pogledaš ovog čovjeka, onda shvatiš da neki ljudi zaista zauvijek ostanu djeca. Iskreni i neiskvareni! 50., a kao da slaviš 18. rođendan - napisao je Tin ispod fotografije s Cetinskim koji pozira s puškom. Naravno, radi se samo o rođendanskom balonu. 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

 

 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Zagrebacki_golub 01.06.2019.

    A jel bilo i šmrke?

  • 01.06.2019.

    Dubravka atraktivna? Po čemu? Pa ona nije atraktivna ni Saši Matiću!

  • Mercedes s klasa 01.06.2019.

    Ocito jos nije progledao srcem

Komentiraj...
Vidi sve komentare