To je to što me zanima!

Ava Karabatić: Prodajem svoje nošene gaćice za 125 tisuća kn

Na Instagramu možemo vidjeti kako brojni pratitelji javnim osobama šalju razne ponude. Ava je već imala nekoliko ponuda za brak, a ovaj put jedan obožavatelj poslao je, u najmanje ruku, neobičan upit
Vidi originalni članak

Starleta Ava Karabatić (31) pronašla je način kako zabaviti više od sto tisuća vjernih pratitelja na društvenim mrežama. Zamolila ih je da joj postave pitanje na koje će bez cenzure odgovarati. 

Na Instagramu možemo vidjeti kako brojni pratitelji javnim osobama šalju razne ponude. Ava je već imala nekoliko ponuda za brak, a ovaj put jedan obožavatelj poslao je, u najmanje ruku, neobičan upit. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hoćeš mi prodati svoje nošene gaćice - napisao je. Diplomirana profesorica talijanskog i latinskog jezika odgovorila je kako je zainteresirana za ponudu koja je otvorena samo za one 'dubljeg džepa'. 

- Za 125 tisuća kuna prodajem gaćice, a grudnjak možete kupiti za 100 tisuća kuna. Fotografije na kojima poziram gola možete naći na mojoj stranici - napisala je Ava. 

Prije nekoliko mjeseci Karabatić je otvorila profil na jednoj stranici na kojoj objavljuje fotografije i videosnimke bez cenzure. Na navedenom profilu Ava ima 38 fotografija i pet videozapisa, a pratitelji svaki mjesec trebaju platiti 'članarinu' u iznosu od 200 kuna. 

DOSADNO JOJ U IZOLACIJI Ava iz karantene: 'Besplatno ću šminkati i frizirati, javite se'

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 102

  • 24.04.2020.

    Pošpricane ili ne

  • s1m8ad 22.04.2020.

    Prodajem i ja gace od svoje zene 30% jeftinije. Popust na kolicinu.

  • frenky___ 22.04.2020.

    Auuuuu dobraaaaa Ava 🥰😍🥰😍,mmmmmm❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare