To je to što me zanima!

Kardashian poklanja tri milijuna kuna, a pravila su jednostavna

Pravo na sudjelovanje imaju sve osobe koje u komentar napišu hashtagove "$cashtag" i #KKWHoliday, a po 500 dolara dobit će čak tisuću ljudi
Vidi originalni članak

Ho-ho-ho - najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardashian (38) odlučila je ove godine biti Baka Mraz. Na svom Instagram profilu objavila je kako poklanja vrtoglavih tri i pol milijuna kuna. Dobro, ne doslovno Kim već Cash App koji je financijski sponzor ove akcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pravo na sudjelovanje imaju sve osobe koje u komentar napišu hashtagove "$cashtag" i #KKWHoliday, a po 500 dolara dobit će čak tisuću ljudi.

 

- 2020. godina je bila teška i mnogi su zabrinuti oko toga hoće li moći platiti stanarinu, osigurati hranu za svoju obitelj ili kupiti djeci poklon za Božić. Želim širiti ljubav slanjem 500 dolara za 1000 ljudi. Najljepše je doba godine - napisala je starleta. 

Inače, strani mediji pišu kako je Kim priznala da jednom sponzoriranom objavim na društvenim mrežama zaradi više nego od cijele sezone showa. 

PRETJERALA JE? Kim razljutila fanove: 'Kakav egocentrik. Ovo je već bolesno'

- Bez showa ne bismo bili ono što smo danas i zbog toga smo nastavili, ali realno, možemo objaviti nešto na društvenim mrežama i zaraditi više nego od cijele sezone showa - rekla je reality zvijezda, koja se ove godine našla na četvrtom mjestu najplaćenijih influencera na svijetu. 

Na stranici Hooper HQ piše kako Kim zarađuje 858.000 dolara po sponzoriranoj objavi. Njezina sestra Kylie Jenner (23) pak po objavi zarađuje 986.000 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • komentator__Luka 22.12.2020.

    daj nama u hrvatskoj kad već imaš kune jel

  • q12122r 22.12.2020.

    coco joj nije ni do kolina

  • zorroosvetnik 22.12.2020.

    "$cashtag" i #KKWHoliday

Komentiraj...
Vidi sve komentare