To je to što me zanima!

Kardashianka proslavila ročkas mezimice: 'Pa visoka je kao i ti'

Obitelj je povodom rođendanske proslave otišla na ranč, a Kardashian - West članovi uživali su na intimnoj i egzotičnoj lokaciji. Slavlju se pridružila i najstarija sestra Kourtney
Vidi originalni članak

Klan Kardashian - Jenner voli se pohvaliti skupocjenim poklonima koje dobiju ili daruju za rođendane i blagdane. Tako je prije tri godine pjevač Kanye West (41) svojoj supruzi Kim Kardashian (38) poklonio čak 150 poklona dok je reper Travis Scott (26) iznenadio Kylie Jenner (22) crnim LaFerrarijem čija se vrijednost procjenjuje na oko 8 milijuna kuna.

U luksuzu uživaju i njihova djeca, a najpoznatija starleta na svijetu nedavno se pohvalila fotografijama s proslave Northinog sedmog rođendana. 

Obitelj je povodom rođendanske proslave otišla na ranč, a Kardashian - West članovi uživali su na intimnoj i egzotičnoj lokaciji. Slavlju se pridružila i najstarija sestra Kourtney sa svojom djecom koja su uživala u raznim sportskim rekreacijama. 

 I brojni pratitelji 'zatrpali' su društvene mreže čestitkama, a neki su se čak i našalili kada su vidjeli koliko je Kimina mezimica narasla. 

- Kim, pa ona je već sad visoka kao ti - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, prošle godine, Kylie je zgrozila javnost nakon što su procurili podaci kako je za drugi rođendan svoje kćeri Stormi iskeširala oko 1,9 mil. kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ćiribu_ćiriba 01.07.2020.

    Lijepa curica, ali vjerovatno će se unakazit kao i cijela ta kardašian dinastija.

  • Krušo Hagur 30.06.2020.

    Molim prijevod za "ročkas".

Komentiraj...
Vidi sve komentare