Obavijesti

Show

Komentari 6

Kardashianka proslavila ročkas mezimice: 'Pa visoka je kao i ti'

Kardashianka proslavila ročkas mezimice: 'Pa visoka je kao i ti'
8

Obitelj je povodom rođendanske proslave otišla na ranč, a Kardashian - West članovi uživali su na intimnoj i egzotičnoj lokaciji. Slavlju se pridružila i najstarija sestra Kourtney

VIDEO

Klan Kardashian - Jenner voli se pohvaliti skupocjenim poklonima koje dobiju ili daruju za rođendane i blagdane. Tako je prije tri godine pjevač Kanye West (41) svojoj supruzi Kim Kardashian (38) poklonio čak 150 poklona dok je reper Travis Scott (26) iznenadio Kylie Jenner (22) crnim LaFerrarijem čija se vrijednost procjenjuje na oko 8 milijuna kuna.

U luksuzu uživaju i njihova djeca, a najpoznatija starleta na svijetu nedavno se pohvalila fotografijama s proslave Northinog sedmog rođendana. 

Obitelj je povodom rođendanske proslave otišla na ranč, a Kardashian - West članovi uživali su na intimnoj i egzotičnoj lokaciji. Slavlju se pridružila i najstarija sestra Kourtney sa svojom djecom koja su uživala u raznim sportskim rekreacijama. 

 I brojni pratitelji 'zatrpali' su društvene mreže čestitkama, a neki su se čak i našalili kada su vidjeli koliko je Kimina mezimica narasla. 

- Kim, pa ona je već sad visoka kao ti - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, prošle godine, Kylie je zgrozila javnost nakon što su procurili podaci kako je za drugi rođendan svoje kćeri Stormi iskeširala oko 1,9 mil. kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Skandali u Kardashian obitelji 01:11

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin