To je to što me zanima!

Karleuša je priznala zašto je suprug ne prati na Instagramu

Kad malo bolje razmislim, ja sam uvijek gola, a uvijek sam najbolje obučena. To je jedan apsurd koji se događa na Balkanu, da je jedna gola žena stalno najbolje obučena, rekla je
Vidi originalni članak

Kontroverzna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) može se 'pohvaliti' s čak 2.3 milijuna pratitelja na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, među njima nije njezin suprug Duško Tošić (35) s kojim ima dvije kćerke. A evo zašto nogometaš ne prati partnericu.

- On je odavno odlučio da ne želi gledati što ja kačim na Instagram. Ne želi znati, ne želi vidjeti. On je mene upoznao kao jednu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se dogodila jedna nevjerojatna promjena - priznala je Jelena kroz smijeh, pišu srpski mediji.

ŠOKIRALA POSJETITELJE Jelena Karleuša mrdala guzom pa su joj opet 'izvirile' gaćice...

- Uvijek imam tu povišenu temperaturu, nadam se ne od korone, ali vrela sam žena. Meni nikada nije hladno, rijetko nosim čarape, rijetko i nešto toplije obučem. Kad malo bolje razmislim, ja sam uvijek gola, a uvijek sam najbolje obučena. To je jedan apsurd koji se događa na Balkanu, da je jedna gola žena stalno najbolje obučena - dodala je.

Inače, par je u braku od 2008., a iako se više puta šuškalo o njihovom razvodu, pjevačica i nogometaš nikad nisu potvrdili da se razilaze.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • StjepanValjak 20.10.2020.

    volio bi biti njezin suprug

  • Trump Jong Un 19.10.2020.

    Turska, Kina svugdje ti je Dule bolje nego doma 😫

  • zolymedimurje@gmail.com 19.10.2020.

    Jad i tuga. Izdrzi Tošicu.!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare