To je to što me zanima!

Karleuša objavila fotku, a sada svi zbijaju šale na njezin račun

Karleuša je kombinaciju upotpunila brendiranom torbicom Louis Vuitton za koju je iskeširala oko 15 tisuća kuna, a šale na račun njezinog izgleda nije nedostajalo
Vidi originalni članak

Korisnici na internetu se u posljednje vrijeme zezaju kako nije lako biti Jelena Karleuša (42), jer pjevačica svaki dan mora smisliti izdanje koje će biti golišavije i kontroverznije od prethodnog.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, njoj to zasad ide i više nego dobro, što je pokazala i sada. Na snimanju nove emisije glazbenog showa 'Zvezde Granda' pojavila se kao prava kaubojka. 

Neobična haljina kojoj su brojni pratitelji dali ime 'kravlja haljina' ima nekoliko proreza na području grudiju, boka i koljena. Karleuša je kombinaciju upotpunila brendiranom torbicom Louis Vuitton za koju je iskeširala oko 15 tisuća kuna, a šale na račun njezinog izgleda nije nedostajalo. 

PJEVAČICA JELENA KARLEUŠA: 'Žene su građani drugog reda. Samo mi recite, kada je mladog muškarca silovala redateljica?'

- E sada si ga stvarno pretjerala. Ovo nije haljina nego kravlje ludilo. Ne sviđa mi se ovo - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

A kad smo već kod 'Zvezdi Granda', glazbenog showa u kojem je Karleuša članica žirija, nedavno se na snimanju pojavila u prozirnoj čipkastoj haljini ispod koje se jasno vidjelo donje rublje pa je kamerama pokazala crveni grudnjak i tange.

Kreacija je bila vrlo kratka pa joj je čak u nekoliko navrata 'ispala' stražnjica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dantejebo 23.01.2021.

    ma otreso bi ja nju, volim alilice (dobraaaa, ali liceee)

  • barica_30 23.01.2021.

    Vani pada kiša, a susjedi ostao veš visiti. Šareni.

  • sexy_trubadur 22.01.2021.

    bit ce ih sponzira preko paypala

Komentiraj...
Vidi sve komentare