Show

Komentari 77

'Žene su građani drugog reda. Samo mi recite, kada je mladog muškarca silovala redateljica?'

'Žene su građani drugog reda. Samo mi recite, kada je mladog muškarca silovala redateljica?'

Za kraj je napisala i kako žene šute jer nemaju financije i podršku, a svim mladim ženama koje su doživjele seksualno uznemiravanje ili silovanje poslala je veliku podršku

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (68) došao je u središte skandala nakon što ga je nekoliko djevojaka prijavilo za seksualno uznemiravanje i silovanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Brojne javne face oštro su osudile njegov čin komentirajući kako silovatelje treba kazniti najstrožom zatvorskom kaznom, a sada se oglasila i srpska pjevačica Jelena Karleuša (40). 

- Svi su šokirani silovanjem mladih glumica, a ja vas pitam: Koga vi 'folirate'? Javna tajna je da se mlade glumice zlostavljaju ili ucjenjuju ulogama. I to desetljećima unazad. Pitajte bilo koju glumicu koliko je samo puta doživjela da neki starac traži uslugu za ulogu u filmu No isto to se događa i u svijetu mladih pjevačica - započela je Karleuša svoju objavu na društvenim mrežama pa dodala: 

- Svaka žena je doživjela barem jednu neprijatnost. Ja milijun. Žene su na ovoj planeti građani drugog reda. Ovo je svijet u kojem se poštuju samo pravila muškaraca. Kada ste čuli da je neka redateljica silovala mladog muškarca? - dodala je pjevačica. 

Za kraj je napisala i kako žene šute jer nemaju financije i podršku, a svim mladim ženama koje su doživjele seksualno uznemiravanje ili silovanje poslala je veliku podršku. 

Najčitaniji članci