To je to što me zanima!

Karleuša objavila video Tošića s ružama, Duško do prije tjedan dana imao zabranu prilaska

'Nađite život i nastavite dalje ljubomorne ku*e', piše na fotografiji koju je Karleuša objavila nedugo nakon snimke s Tošićem, kojemu je 7. veljače istekla zabrana prilaska pjevačici zbog navodnog fizičkog napada za kojeg ga je prijavila
Vidi originalni članak

Nakon što je na Valentinovo dobila 3333 ruže, kontroverzna srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) hvali se da joj i dan nakon ponovo pristižu buketi. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- O moj Bože! Dan drugi. Molim vas ne mrzite me - napisala je pjevačica snimajući dostavljače koji iz kamiona istrpavaju bukete crvenih ruža. Broj ruža koji joj je danas dostavljen nije otkrila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ipak, ono što je iznenadilo brojne pratitelje je Karleušina snimka supruga Duška Tošića (37), kojeg je na pravoslavni Božić, navodno, prijavila policiji zbog obiteljskog nasilja. Nogometaš je na videozapisu na Instagramu pričao s trećom osobom koja nije prikazana, a Jelena je ispred njega držala crveni buket ruža. Uz objavu dodala je popularnu pjesmu Milkshake glazbenice Kelis

Sat vremena nakon objave videozapisa s Duškom, Jelena je s pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj piše: 

- Nađite život i nastavite dalje ljubomorne k*je. 

NAPRAVILA JE DRAMU NA TELEVIZIJI Šerifović se u showu izderala na kolegu pa pokazala srednji prst

Podsjetimo, Jelena je 7. siječnja, na pravoslavni Božić, navodno nazvala policiju i prijavila supruga Duška da ju je napao u obiteljskoj kući. Iako je pjevačica tada odbila podnijeti kaznenu prijavu protiv supruga, ali i medicinsku pomoć, Tošić je bio saslušan u policijskoj postaji. 

Kako je ranije izvijestio Telegraf.rs, Karleušinom suprugu je nakon tog saslušanja za Božić bila izrečena zabrana prilaska od 48 sati, a potom je Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana. 

Nogometašu je 7. veljače istekla zabrana prilaska, a Jelena mu je, po svemu sudeći, oprostila nasilje i s njim provela dan zaljubljenih 2022. godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lily A 16.02.2022.

    Meni zao Duska u sta se uvalio

  • 16.02.2022.

    3 000 ruža, pise Google

  • roma_a_roma 16.02.2022.

    A Tošić izgleda kao da ne zna što se tu dešava....

Komentiraj...
Vidi sve komentare