To je to što me zanima!

Karleuša otkrila svoju dijetu: Obroci su veliki, nema gladi...

Na ovaj sam se korak odlučila kad mi je muž rekao da sam debela. Sada se jako kaje zbog svojih riječi. Nađite svoju motivaciju i neka hejteri crknu, napisala je pjevačica
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40), sudeći po komentarima, godinama je jedna od najbolje odjevenih žena na estradi, a može se pohvaliti i zavidnom linijom. Vjerojatno se mnogi pitaju koja je tajna njezina uspjeha, a Jelena je na upite mnogih na društvenim mrežama sada to i otkrila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zbog velikog broja pitanja na temu mog tijela, kako sam smršavila, koji trik, magiju i fotošop koristim. Ponovit ću da sam već tri mjeseca na posebnom režimu ishrane kod našeg najboljeg nutricionista, Ane Petrović. Važno je da sami odlučite da se želite zdravo hraniti, jer ako vas netko treba tjerati, bit ćete zauvijek svinje. Slušajte i budite strogo disciplinirani, strogo se pridržavajte. Varanjem i žderanjem onoga što nije u jelovniku varate sami sebe. Obroci su veliki, nema gladovanja. Jedina je razlika što vaše tijelo više neće biti kanta za gov*o, što ćete svoj život i zdravlje uzeti u svoje ruke te ćete biti zadovoljni kad vidite rezultate u ogledalu i na vagi - napisala je Karleuša, koja želi potaknuti svoje pratitelje na zdraviji način života, otkrivši im svoju tajnu. 

Na ovaj sam se korak odlučila kad mi je muž rekao da sam debela. Sada se jako kaje zbog svojih riječi. Nađite svoju motivaciju i neka hejteri crknu! Sretno, vidimo se u ljeto na plaži, ja ću biti u mikro bikiniju - dodala je. 

NIJE PROŠLA NEZAPAŽENO Karleuša opet provocira: Grudi joj kipe iz razuzdanog dekoltea

Njezini su pratitelji primijetili kako je Jelena u kratkom roku izgubila zavidan broj kilograma pa je znatiželja za 'čarobnom formulom' bila sve veća. Pjevačica se ne ustručava pokazati svoju liniju, pa tako pratitelje često 'časti' golišavim fotografijama. 

Inače, Karleušina golišava izdanja na društvenim mrežama ne sviđaju se njezinom suprugu, nogometašu Dušku Tošiću (34).

-  Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me do kad ću se skidati gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u što se upušta - izjavila je cajka nedavno.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nina01 26.12.2019.

    Muž joj je rekao da je debela pa ona skinula kile i poručila hejterima da crknu. Mužu je poručila da crkne? A kaj se tiče nutricionista i zdrave hrane, čovjek bi pomislil da je sva ona silna kemija koju stavljaju u hranu skupa međutim ispada da je ono kaj prirodno izraste iz zemlje barem pet puta skuplje. Pa sirotinja jede ono za kaj ima i da vidiš debelih, neprirodno. A to što je ova zločesta i zlobna osoba, kaj se ne vidi u ogledalo kad skine svu fasadu sa sebe, ili što više niti ne zna kako prirodno izgleda, nešto kao ona Soraja il kak se već zove, ne liči na sebe, to je njen mentalni sklop u glavi. Vrijeđa one koji se daju. Baš bi bilo zanimljivo da nekoj normalnoj osobi izgovori verbalni proljev kakav vidim izbljuje, pa da joj netko koju roditeljsku preko ušiju oplete, da vidiš kako silikoni lete i štrcaju na sve strane. Đizus zakaj sam ja uopće išla ovo čitat a kamo li komentirat, ispada da ni ja nemam puno više u tintari.. :D :D :D :D

  • funny7 21.12.2019.

    I stonje otkrila, kolike su te porcije?!!!

  • Jalas 21.12.2019.

    Sad je po vašem i Karleuša cajka koja pjeva zabavnjake. Hahaha. Možete je vrijedjati i na drugi način ali ona cajka ne pristaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare