To je to što me zanima!

Karleuša prekrila grudi i noge samo trakama brenda s kojim Kanye surađuje, kopira li Kim?

Pjevačica je na objavama isključila komentare, ali njene nove fotografije se dijele i komentiraju na društvenim mrežama. Jelena je posegnula za modnim dodatkom koji je nedavno nosila Kim Kardashian
Vidi originalni članak

Nakon što je prošlog tjedna Kanye West (44) zapratio srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu (43) na svom profilu kontroverzna folkerica objavila je nekoliko fotografija na kojima je oblijepljena tek žutom trakom na kojoj piše ime brenda Balenciaga

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kanye je s brendom Balenciaga imao brojne suradnje, a žutu traku je početkom ožujka nosila i njegova bivša supruga Kim Kardashian (41) na reviji brenda na pariškom tjednu mode.

Karleuša je još ranije u nekoliko navrata tvrdila da ju Kim Kardashian kopira, no čini se da je, barem ovog puta, to ipak bilo drugačije. Trakom je prekrila samo noge te polovično bradavice na grudima, dok je ostatak tijela skrivala kosom i žutom jaknom od lateksa, a u prvi plan je došla i njena stražnjica. Jelena je u tri objave podijelila nekoliko fotografija na kojima osim žute trake ima i ružičastu kosu koja izgleda kao perika. Na objavama je isključila komentare. 

BUDUĆA GOSPOĐA WEST? Nižu se reakcije na Karleušino 'osvajanje' Kanyea: 'Kim ti nije ni do koljena, valjda ne plače!'

Podsjećamo, slavni reper Kanye West Jelenu je nedavno zapratio na Instagramu, a ona mu je odmah 'poželjela dobrodošlicu'.  Skinula se do kraja i pozirala samo u njegovim tenisicama te podijelila sa svima kako sluša baš Westovu pjesmu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sinjskidišpet85 14.03.2022.

    Mislim da ova može i niže

  • Sadina 14.03.2022.

    Zaboli me cipela za njom 🤷‍♂️

  • Nap* 14.03.2022.

    Pa ona kopira nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare