Obavijesti

Show

Komentari 5

Nižu se reakcije na Karleušino 'osvajanje' Kanyea: 'Kim ti nije ni do koljena, valjda ne plače!'

Nižu se reakcije na Karleušino 'osvajanje' Kanyea: 'Kim ti nije ni do koljena, valjda ne plače!'
6

Zapratio sam Jelenu Karleušu, ne zato što je privlačna već zato što želim znati hoće li se na kraju udati za Kanyea, pisali su znatiželjni korisnici Twittera koji im pozorno prate svaki korak

VIDEO

Prvo je slavni reper Kanye West (44) zapratio na Instagramu kontroverznu srpsku pjevačicu Jelena Karleuša (43), a zatim je ona odlučila napraviti potez. Skinula se do kraja te pozirala samo u njegovim tenisicama. Na društvenoj mreži Twitter sada se nižu reakcije na Karleušino 'osvajanje' repera, a mnoge zanima što se to ovdje 'kuha'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kanye se oglasio po pitanju razvoda 01:07

Naime, poznato je kako drama oko Kanyea nikada ne jenjava, a kada nije u centru pozornosti on ponovno napravi nešto kako bi privukao pažnju. Twitteraši sada ne prestaju komentirati što se to zapravo događa između Kanyea i Karleuše te pomno prate što će se sljedeće dogoditi.

- Zapratio sam Jelenu Karleušu, ne zato što je privlačna već zato što želim znati hoće li se na kraju udati za Kanyea - napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

- Svakoga dana sve više i više dolazim do zaključka da je Kanye američka Jelena Karleuša - napisao je drugi korisnik Twittera.

- Čekajte, ali zašto sam ja uzbuđen jer je Kanye zapratio Jelenu Karleušu na Instagramu...Ovo je glazbena suradnja koji trebam - pisali su.

Korisnici su hvalili Karleušu te joj pisali da joj Kim Kardashian (41), reperova bivša supruga, nije ni do koljena, ali su ipak bili zabrinuti za nju.

- Nadam se da Kim ne plače nakon ovoga - napisala je jedna korisnica.

- Kim, Karleuša ti 'zaskače' bivšeg, pusti jaknu - upozorili su Kim na nedavna događanja.

Karleuša je u četvrtak iznenadila mnoge kada je objavila provokativnu fotografiju na kojoj je svoje posve golo tijelo prekrila tek dugom plavom kosom i pozirala u reperovim tenisicama. Kasnije je istu fotku objavila na Insta Storyju uz Kanyeovu pjesmu.

Ranije se raspravljalo kopira li Kim, Karleušu ili je obratno, a mnogi su i sada primijetili sličnost između fotografije kakvu je Jelena objavila te kakvu Kim ima već objavljenu na svome Instagramu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin