To je to što me zanima!

Karleuša prozvala sve koju jedu meso: 'Naručitelji ste ubojstva! Ruke su vam krvave, znajte to'

Folk diva je inače poznata po iznošenju kontroverznih stavova bez dlake na jeziku, a ovoga je puta objavom podigla veliku prašinu na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Jelena Karleuša (43) često javno iznosi svoje stavove o ubijanju životinja u svrhu prehrane ili izrade odjeće, obuće i dodataka, a sama je bila zaštitno lice organizacije PETA, međunarodne organizacije koja se bori za prava životinja, na čijim je plakatima pozirala gola uz slogan: 'Radije gola, nego u krznu!'.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Postanite vegetarijanci'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovoga je puta na Instagramu s obožavateljima podijelila stav o vegetarijanstvu, ali i ljudima koji jedu meso:

 

- Oni koji kažu 'ja ne ubijam životinje, ja kupim već ubijeno, već je mrtvo', moraju znati da se u pravosudnom sistemu ljudi, to zove 'naručitelj ubojstva'. Proglase vas krivim i ruke su vam krvave. Prestanite tražiti izgovore, kako bi mirne duše jeli leš. Budite promjena, budite plemeniti - napisala je.

- Spasite živote, jer jedan vaš ručak nije vrijedan ničijeg života. Neka u novoj godini jedna od bitnih životnih odluka bude da postanete vegetarijanci i vegani - poručila je Jelena.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • tomo100brt 29.12.2021.

    Lavovi i ostali mesožderi su također naručitelji ubojstva. A kako zovete vegetarijance? Oni ubijaju biljke. Jesu li oni ubojice?

  • zubić mile 29.12.2021.

    Vegetarijanka a voli sirovo meso😂😂

  • Mortal Kombat 28.12.2021.

    Znanstveno je dokazano da biljke koje se beru u biti se ubijaju, te i one placu kada ih kidamo! Ajmo ne jest!

Komentiraj...
Vidi sve komentare