To je to što me zanima!

Karleuša se počastila odmorom u Dubaiju: Legla je na pijesak i pokazala je sve svoje atribute

Osebujna Karleuša legla je u minijaturnom bikiniju na bok i isplazila je jezik. Na pješčanoj plaži ispred hotela nalazilo se ljudi, no Jelena se nije nimalo obazirala na to. Nakon sunčanja i poziranja odlučila se i osvježiti
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša za 44. rođendan počastila se odmorom u Dubaiju. Naravno, o tome je odmah obavijestila i svoju vojsku fanova na društvenim mrežama. Objavila je niz seksepilnih fotografija u oskudnom izdanju i pokazala je kako se tamo provodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Poljupci iz Dubaija - napisala je Karleuša uz prvu objavu.

Osebujna Karleuša legla je u minijaturnom bikiniju na bok i isplazila je jezik. Na pješčanoj plaži ispred hotela nalazilo se ljudi, no Jelena se nije nimalo obazirala na to. Fotografirala se i pokazala je sve svoje atribute, na koje je malo tko ostao ravnodušan.

Nakon sunčanja i poziranja na pijesku odlučila se osvježiti u moru te i tamo 'opaliti' par fotografija. Okrenula se prema suncu te namjestila tako da u prvi plan upadnu njezina bujna stražnjica i duge noge.

'Maco kad te vidim sve je high', 'Ribetino', 'Najljepša žena na estradi', 'Najača riba trenutno', 'Slatko je more, kad izades iz vode seceru', pisali su Jeleni obožavatelji.

OTKRILA DETALJE Karleuša o razvodu s Tošićem: 'Pogodi me kao slona kada komarac ugrize najdeblji dio...'

Inače, Karleuša je početkom srpnja otkrila da se nakon 14 godina razvodi od nogometaša Duška Tošića (37), s kojim ima dvije kćeri. Napisala je kako se njezin suprug više ne vidi kao dio njihove obitelji te da će 'tehničko pravne stvari biti sporazumno riješene u narednom periodu'. Iako je to tada tako najavila, u nedavnom je intervjuu priznala kako i dalje nisu predali papire za razvod.

- Nismo. Neka pišu što hoće i tko što hoće, kao i do sada. Pogodi me kao slona kad komarac ugrize najdeblji dio. Neću više nikome ništa objašnjavati - izjavila je Jelena za srpske medije.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • mara92 20.08.2022.

    Zasto su komentari za smrt mislava bage iskljuceni? 🤔

  • casual29 20.08.2022.

    obavijestila je ona vojsku svojih mušterija... 'maco kad te vidim sve je high' - kakav poetski sanajr ... Bravo Dora, očito jedna od izglednijih pretendenata za novinara godine..

  • .silavz 19.08.2022.

    Ružni atributi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare