Obavijesti

Show

Komentari 8

Karleuša o razvodu s Tošićem: 'Pogodi me kao slona kada komarac ugrize najdeblji dio...'

Karleuša o razvodu s Tošićem: 'Pogodi me kao slona kada komarac ugrize najdeblji dio...'
3

Nisam pretjerala. Mora se naučiti pameti. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili je od sada sve u mom životu. Uostalom, neću više o Dušku. Kad bude zaslužio nečim lijepim, spomenut ću ga, rekla je

Srpska pjevačica Jelena Karleuša danas slavi 44. rođendan, a povodom toga otkrila je da ona i suprug Duško Tošić (37), još uvijek nisu predali papire za razvod. To se moglo zaključiti i iz jedne od njezinih objava na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Nismo. Neka pišu što hoće i tko što hoće, kao i do sada. Pogodi me kao slona kad komarac ugrize najdeblji dio. Neću više nikome ništa objašnjavati - izjavila je Jelena za srpske medije.

Jasno je odgovorila i na pitanje je li pretjerala kada se oglasila o razvodu na svom Instagram profilu.

- Nisam pretjerala. Mora se naučiti pameti. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili je od sada sve u mom životu. Nemam više tolerancije. Izgubljena je u ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više o Dušku. Kad bude zaslužio nečim lijepim, spomenut ću ga. Do tada me pitajte o ljubavi prema životinjama - rekla je Karleuša pa se dotaknula kćeri Atine i Nike.

Ovo je Karleuša prije Instagram filtera: Šetala rivom u prozirnoj leopard haljini i otkrila guzu
Ovo je Karleuša prije Instagram filtera: Šetala rivom u prozirnoj leopard haljini i otkrila guzu

- Uskoro će napuniti 13 i 14 godina, a razdoblje nikad nije bilo teže i za njih i za mene. Borim se kako znam i umijem s dvije djevojke u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak majčine slave. Kod kuće je situacija teža i stresnija, slava je manji problem. Lavovski se borim da ih zaštitim i ojačam - dodala je.

Podsjetimo, Jelena je početkom srpnja otkrila da se nakon 14 godina razvodi od Tošića.

- Duško i ja sporazumno smo se dogovorili da okončamo naš brak. Nažalost, Duško više sebe ne vidi kao dio naše obitelji - objasnila je pjevačica u objavi pa nastavila:

- Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu obitelj i djecu neću moliti za razumijevanje. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na što sam navikla... pa navalite.