To je to što me zanima!

Karleuša se 'zaigrala' pa opet pretjerala: Vidjela sam te uživo i doslovno te nisam prepoznala

Karleuša se na komentare nije obazirala te niti na jedan od njih nije ni odgovorila. U posljednje vrijeme njezini pratitelji sve više komentiraju njezine obline i tvrde kako sve 'frca' od silikona
Vidi originalni članak

Izgledam sto puta bolje uživo nego na Instagramu, rekla je nedavno srpska pjevačica Jelena Karleuša (42). No folk diva godinama je na glasu i kao vjerna korisnica programa za uređivanje fotografija. Tu su tajnu otkrili paparazzi, koji su je uhvatili ispred studija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paparazzo fotografije pokazuju kako pjevačica baš i ne izgleda kao osoba kakvom se predstavlja na Instagramu. Karleuša godinama objavljuje fotografije koje, sudeći po komentarima pratitelja, nemaju gotovo nikakve veze sa stvarnošću, a izgleda kako se ''zaigrala'' i na posljednjoj fotografiji. 

Brojni pratitelji primijetili su kako je pjevačica ''prčkala' po vilici, izbrisala bore, a nos je doslovno prepolovila. Malo se igrala i sa svojim tijelom pa dekolte 'ispeglala'. 

U 'ZVEZDAMA GRANDA' Karleuša ponizila natjecatelja: 'Izgledaš kao vozač kamiona'

- Vidjela sam ju uživo i doslovno ju nisam prepoznala. Ove fotografije nemaju veze sa stvarnošću - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Karleuša se na komentare nije obazirala te niti na jedan od njih nije ni odgovorila. U posljednje vrijeme njezini pratitelji sve više komentiraju njezine obline i tvrde kako sve 'frca' od silikona. 

Jeleni takvo što ne smeta. Dok oni tjeraju po svom i ispituju o očiglednim korekcijama, Jelena se hvali da kako vrijeme odmiče, ona izgleda sve mlađe...

- Koliko sam stara? Imam 18 godina, kuje. Ne pitaš to čistokrvnog vampira - odbrusila je bujna cajka nedavno. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Krušo Hagur 19.09.2020.

    Kaže video nije imala što obući. Sad ima što obući pa se opet ne oblači 🤣

  • mibu 19.09.2020.

    Malo pretjeraste s tom Karleušom....

  • tihomir29 19.09.2020.

    Mogli ste ovu trans osobu prebacit u članak o paradi sramote ili ponosa, kako kome.. Uzalud joj operacije, i dalje izgleda kao muško. 🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare