To je to što me zanima!

Karleuša 'servirala' dekolte pa se bacila na čišćenje bazena...

Pjevačica je nedavno bila i na odmoru u Turskoj. Putovanju se nije pridružio suprug Duško Tošić (35). Srpski mediji pišu kako se trenutačno u Kini priprema za nastavak nogometne sezone
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Karleuša (41) na društvenim mrežama nastavlja niz fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu. Ovaj put svojim pratiteljima pokazala je bujne atribute, ali i kako se snalazi u čišćenju bazena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok neki obožavatelji komentiraju kako se 'pretvorila' u spremačicu samo zbog potreba snimanja, drugi pišu kako bi Karleuši platili da dođe očistiti njihov bazen. 

NIKAD IH NE PONOVI Karleuša je 'kraljica kupaćih': Svaki dan novi badić ide van

- Ovo je prava diva. Ti si žena zmaj. Majka, supruga i prava domaćica. Ma nemam riječi za tebe. Koliko naplaćuješ uslugu čišćenja - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Prethodno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala u bazenu, u jednodijelnom badiću s jako dubokim izrezom na dekolteu, ručnikom na glavi i sunčanim naočalama na licu. Uz to se počastila šampanjcem. 

Pjevačica je nedavno bila i na odmoru u Turskoj. Putovanju se nije pridružio suprug Duško Tošić (35). Srpski mediji pišu kako se trenutačno u Kini priprema za nastavak nogometne sezone.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nigamadafaka 12.08.2020.

    uh samo mi pornjava pada na pamet dok je gledam, a vama ?

  • 12.08.2020.

    kakav bi to bio dan bez ovih duboko umnih clanaka o kurvama sad jos dajte knor,nives,i sl a prave stvari oje se dogadaju nemojte ili ne smijete dati

  • trabant_2 12.08.2020.

    plastikanerica

Komentiraj...
Vidi sve komentare